Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnék bárkivel is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék bárkivel is összejönni ha mindig valami "akadály" jön közbe?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nagyon sokat gondolkodtam ezena témán és nem értem hogy rengeteg tini lánynak összejön azzal a sráccal akit kinéznek, tök könnyen volt vagy 100 barátjuk, de nekem még egy se. Nem azért mert nem volt jelentkező, de nem vagyok könnyű eset.. nagyon nehezen tetszik meg valaki de úgy igazán(és nem a külsőre vagyok válogatós hanem maga az egész jellemre), és eddig kb 3 srác tetszett annyira hogy szerelmes tudtam volna lenni de vagy valami félre értés történt közöttünk és összeveszés lett a vége vagy egy 3. lány ugrott a képbe és így a járásról még szó sem lehetett. Egyik barátnőmmel úgy gondjoljuk hogy nem baj ha úgy járunk valakival ha szimpatikus és bejön, nem lehet mindig szerelmesnek lenni. Viszont másik két barátnőm kiakadt hogy akkor annak mi értelme ha nem lesz egyből szerelmes az ember meg időpazarlás.. de nem hiszemem azt el hogy mondjuk találkozok, 5 alkalommal valakivel és megpróbáljuk hogy egyből az leszek..meg úgy gondolom hogy ez nem baj hisz még tini vagyok..:/ de nem értem magamat se ha nekem tetsuik valaki miért nem sikerül soha összejönnöm vele? vagy miért jön valami közbe mindig és teszi bonyolulttá?

17L

2014. márc. 17. 22:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát ezt mi nem tudhatjuk :)

Ha van kedved írj privátot

18/F

2014. márc. 17. 22:40
 2/3 Költőnő? ***** válasza:
milyen félreértés?
2014. márc. 17. 22:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Én szívesen segítenék ezen :)
2014. márc. 18. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!