Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Mi a véleményetek az ilyen női alakról?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. márc. 17. 20:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Tegyük hozzá, hogy szanaszét retusált képekről beszélünk!

Tehát a gyűrődéseket, narancsbőrt, és egyéb bőrhibákat alaposan eltüntették! Most így tűnhetnek szépnek, csinosnak ezek a nők, hozzáteszem, hogyha egy icipicivel kevesebb lenne rajtuk, akkor már talán beleesnének az "ez még úgy nagyjából bejön" kategóriába.

2014. márc. 17. 20:51
 12/21 anonim ***** válasza:
38%
Mert te a közelében nem vagy a fent linkelt nőknek.
2014. márc. 17. 20:51
 13/21 anonim ***** válasza:
85%
Te figylej már te ugyanazt a képeket nézed mint mi?
2014. márc. 17. 20:52
 14/21 anonim ***** válasza:
Azért mondták, hogy baj van a fejeddel, mert van. Te nagyon nem vagy kövér, még a molett is túlzás lenne.
2014. márc. 17. 20:53
 15/21 A kérdező kommentje:
12es de igen pont olyan vagyok mint ezek
 16/21 anonim ***** válasza:

Ezek undorítóak.

És a másik kérdésben linkelt kép alapján te ezeknek ku*vára a közelébe sem érsz basszus.

Egyetlen hely ahol rendet kell tenned, az a két füled között van.

17/21 anonim ***** válasza:

nekem a fenti csajok nem tetszenek! nem mondom, hogy nem feküdnék le egy ilyen nővel ha szimpatikus és szép az arca, de hosszú távra semmi esetre sem kellene!

amúgy a most linkelt képek és a kérdésnél látható kép között ég és föld a különbség! lehet, hogy hasonlóan néz ki mint a linkelt csajok, de a képen ez nem látszik!

2014. márc. 17. 20:55
 18/21 anonim ***** válasza:
Amúgy ha olyan vagy, mint a fentiek, nagyon sürgősen menj szakemberhez. Jobb lesz hidd el.
2014. márc. 17. 20:59
 19/21 anonim ***** válasza:

Én is azt tudom tanácsolni, hogy beszélgess egy pszichológussal, mert egy kisebb rövidzárlat lehet a buksidban, és ha nem cserélsz ki egy-két panelt odabent, bizony komoly károk keletkezhetnek!

A közelében se vagy a fent linkelt nőknek!

2014. márc. 17. 21:01
 20/21 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem így nézel ki. Keress fel egy orvost!

2014. márc. 17. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!