Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy ilyen testű srácra már nem mondjátok azt, hogy gizda, ugye?
2014. márc. 17. 20:22
21/32 anonim válasza:
Úgy néz ki, mint egy nyálas kölyök. És amit nem értek, hogy azt a k.urva nadrágot miért nem lehet felhúzni normálisan.
23/32 anonim válasza:
21-es: "azt a k.urva nadrágot miért nem lehet felhúzni normálisan" - aha, vagy miétt nem lehet bokáig letolni (persze az alsógatyóval együtt)...
Teljes véleményhez a külsejéről az arcán és mellkasán kívül az alsó testfele is szükségeltetik. Ha az is ok, akkor jöhetne a tesztelés a belső világáról... :)
25/32 anonim válasza:
Jól néz ki bejön, de tényleg picit feljebb húzhatná a nadrágját, ami egyébként valszeg azért áll így rajta, mert fotózták, meg valami modell vagy ilyesmi, aztán az a trendi ha lóg rajta...
26/32 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön. Szerintem ez az ideális. *-*
28/32 Izzyzy válasza:
Ez egy tökéletes test és arc és OMG <3 <3 <3 <3
29/32 anonim válasza:
Megenném reggelire előételnek ezt a kis nyüzügét.
30/32 anonim válasza:
Hát én azért örülnék ha így néznék ki. Lehet el is kezdek gyúrni, agyra már gyúrtam eleget. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!