Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent ez? Nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez? Nem tudok rajta kiigazodni.

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik. MSN-en nagyon jól el tudunk beszélgetni meg szórakozni és búcsúzáskor szokta mondani hogy majd holnap suliban ;) meg stb. De mikor oda kerül a sor hogy suliban beszélgethetnénk azt az érzést kelti bennem mintha zavarnám őt. Nem néz rám csak pár pillanatra, nem mosolyog és ezért nincs bátorságom odamenni mert azt hiszem zavarom. Persze párszor odamentem hozzá, de akkor sem úgy néz ki mint aki örül..
2009. dec. 15. 17:58
 1/9 anonim ***** válasza:
persze, mert ma már mindenki csak msnen mer önmagam lenni. De az is lehet hogy msnen félreérted és kicsit sem akarja valójában hogy azt hidd, hogy kedvel
2009. dec. 15. 18:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem élőben félénkebb:)
2009. dec. 15. 18:05
 3/9 anonim ***** válasza:
az hogy "majd holnap suliba" nem azt jelenti h akar valami..én is mondom minden 2. embernek..vagy félreérted..vagy félénk.
2009. dec. 15. 18:07
 4/9 A kérdező kommentje:
jó, de miért mondja ha nem akar semmit..
2009. dec. 15. 18:10
 5/9 anonim ***** válasza:
lehet h ő kedvel meg tetszel is neki, csak cikinek tartja h te mint osztálytársa hirtelen olyan jóba legyetek és lehet h ciki neki a barátnői elött!!
2009. dec. 15. 18:14
 6/9 anonim ***** válasza:
mert mondjuk holnap tényleg találkoztok a suliba?nem értem amugy mit nem értesz..ez olyan hogy na csá majd holnap dumálunk..
2009. dec. 15. 18:16
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk osztálytársak. Viszont mindig a barátnőivel van, sosincs egyedül.
2009. dec. 15. 18:37
 8/9 A kérdező kommentje:
18:16 te akkor is azt mondod valakinek hogy majd dumálunk ha semmi kedved vele beszélgetni?
2009. dec. 15. 18:41
 9/9 anonim ***** válasza:
ez nem kedv kérdése..ha tudom hogy találkozok vele mert ugye ugyis látom mert egy suliba járok vele...akkor mondom persze..lehet ezt ugy érteni hogy majd holnap beszélünk h milesz velünk vagy majd holnap beszélünk..csak mint barát-barát..
2009. dec. 16. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!