Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit képzelnek magukról ezek a ronda lányok?
"Tudod, az ember maga választja meg a környezetét és az ismerőseit. Én életemben nem találkoztam még ezzel a jelenséggel, és nem azért, mert nem érintkezem emberekkel. Szerintem ez téged minősít..."
Hát jah. Persze. Általános iskolában azokkal van az ember akikkel összerakták azon nem tud változtatni. Középiskolában is azokkal van együtt akikkel egy osztályba rakták össze.
Főiskolán már kicsit jobb a helyzet, mert ott legalább lehet választani, hogy ki legyen a barát, de tulajdonképpen ott is kb azokkal találkozol, akik az évfolyamodban v. a csoportodban vannak.
Munkahelyen meg pláne nem tudod megválasztani, max ha te vagy a tulaj, mert ugye az ember örülhet ha dolgozhat, válogatni mostanság nagyon nem lehet.
Szóval ennyit erről, hogy hogy válogatja meg az ember a környezetét... Azokkal vagy együtt akiket melléd raktak, nem akiket te választottál.
Max egy-két barát, de hordányi ismerős veszi körbe az embert akiket viszont nem ő választ, de együtt kell lennie vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!