Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vanaz, hogy a válaszolók...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vanaz, hogy a válaszolók nagy része, azzal van elfoglalva, hogya kérdező hány éves?

Figyelt kérdés
Csak megkérdezik, hogy hány éves és leosszák, hogy neki ezt még nem kell.Ahelyett, hogy segíteni próbálnának. Megjátszák, hogy milyen érettek, mert ők megtudják kérdezni mások korát, közbe lövésük sincs a kérdésről.
2009. dec. 15. 14:58
 1/8 anonim ***** válasza:
34%
azért mert ilyen az ember. Ez ugyanolyan, mint mikor fel van rakva, egy olyan kérdés, mint most a tiéd, és egyből. MERT A MAGYAROK ILYENKET. Utálom mikor a saját nemzetét szidja.
2009. dec. 15. 15:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

a kérdező hány éves? :D

bocs, de nem hagyhattam ki

talán azért kérdezik meg, mert sokszor akkora nagy baromságokat kérdeznek, amit - mivel a szexualitás téma ELVILEG 18 éven felülieknek szól - úgy gondolnak a válaszasók, hogy annyi idős embernek tudnia kell. mikor olvasok egy olyan kérdést, hogy lenyeltem, lehetek terhes? nyilván felmerül bennem h a lány mennyi idős, és hol járt biológia óra helyett. szerintem ezzel nincs gond, ha rákérdeznek. majd a kérdező eldönti, hogy válaszol-e a kérdésre.

2009. dec. 15. 15:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mondok egy példát...

Miért nem fekszik le velem a csajom?

Na most ha kiderül, hogy a lány 13, a fickó 18, akkor már érthetőbb a dolog.

Vagy most egy kissrác, ha hülyeséget csinál, még mindig másabb, mintha egy huszonéves, érted?

2009. dec. 15. 15:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ebben nincs teljesen igazad. Azért kérdezik meg, hogy hány éves, hogy tudják hogy válaszoljanak. Teljesen más, ha mondjuk egy 30 évesnek kéne mesélni a szexről, vagy pedig egy 12 évesnek. És különben is mostanában egyre több 12 évesnek van már nemi élete. Lassan már az ovisoknak is lesz... De minden kornak megvan a maga szellemi érettsége. Ha a kérdező 12 éves akor persze, hogy leßasszák, hogy milyen rißi meg ilyenek. Ha a kérdező 30 éves akkor sokkal érettebb, ezáltal könnyebben és érettebben lehet neki válaszolni.

Ez egyéni véleményem, ha bármi nem tettszik hát ez van :D

Pá :P

L/17

2009. dec. 15. 15:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Jó persze értem, hogy van amikor télleg nem árt ha tudja.De azért nagyon sokan csak azért kérdezik, hogy utána letudják oltani.Kicsit ilyen konfliktus kereső dolog.De köszönöm válaszokat.
2009. dec. 15. 15:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ritkán látom, hogy cseszegetnének valakit ezért, hogy hány éves... De mondjuk ha 12 éves kérdezi, hogy szopjam a pasim, akkor persze, hogy oltás lesz belőle.
2009. dec. 15. 15:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
talán még azért, mert ha tudjuk a korát az illetőnek, akkor olyan választ adunk, amivel tudunk neki segíteni. ha egy 13 éves lány megkérdezi h feküdjön-e le a pasijával, azt mondom ne, egy 16évesnek azt hogy ő érzi, egy 18 felettinek is ezt. példa volt csak... :D
2009. dec. 15. 15:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A többség kétlem, hogy azért kérdezi, hogy leoltsa a kérdezőt. Én is meg szoktam néha kérdezni a korukat, amikor relevánsak ítélem. Megesik, hogy anélkül nem tudok válaszolni, mert más tanácsot adnék egy 14 évesnek, és mást egy 36 évesnek - ugyanabban a szituációban. Ez gondolom érthető.

És sokszor azért is teszi kíváncsivá a dolog a válaszolókat, mert lerí a kérdésből, hogy az aki feltette, jó eséllyel nem élt még meg sokat, de tapasztalatlansága ellenére azt próbálja bizonygatni, hogy többet tud az élet dolgairól bárki másnál. Ezt a felvetést pedig a korral próbálják alátámasztani, ilyenkor jön az, hogy a Te szavaiddal élve kiosztják a kérdezőt. Sajnos sok esetben ilyenkor nem is lehet - néha nem is szabad igazán komolyan válaszolni.

2009. dec. 15. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!