Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti megbocsájtanátok ha olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megbocsájtanátok ha olyan pofont kapnátok vita közben a szerelmetektől (párotoktól) hogy beestek az asztal alá és nyoma maradt az ütésnek?

Figyelt kérdés
2014. márc. 15. 22:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ki van zárva. Főleg hogy ilyeneket a drágalátos szüleimtől is el kellett szenvednem, ezért még érzékenyebb vagyok rájuk. Amúgy is az a véleményem, hogy önvédelmen kívül nem illik ütni, sőt csak gyáva és gyenge emberek folyamodnak ehhez. Az más kérdés, hogy nem hiszem, hogy én bármikor úgy viselkednék, hogy ilyen mértékű "büntetést" kapjak.
2014. márc. 15. 23:00
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha én férfiként kapnék a páromtól (nő nemű... 21. század, szóval tisztázni kell ezt is) egy pofont, akkor elhallgatok, ignorálom, nem szólok hozzá. Egészen addig, amíg ő nem próbál javítani a helyzeten.

Ha nem érzi azt, hogy javítani kéne ezen, nem csak egy pofonnal megoldani, akkor elbúcsúzok tőle.

2014. márc. 15. 23:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Kizárt. Apámmal soha nem volt túl fényes a kapcsolatunk, de mióta egymás után többször megpofozott egy teljesen jelentéktelen 'vita során' (igazából annak sem nevezném), majd következő nap még egyszer megütött (az volt az indok, hogy irritálom, és nem tudta megállni), anyám és sokszor bántott kisebb koromban, szóval én soha senkinek nem tudnám megbocsájtani azt, hogy megüt.
2014. márc. 15. 23:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Azon kívül, hogy szarrá verné a családom, garantáltan nem úszná meg az én bosszúmat se a férjem ha megütne. Emellett összepakolnám a cuccait és kitenném az utcára, soha többet nem jöhetne még a közelembe se.
2014. márc. 15. 23:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Ilyen pofont, mint amit a kérdésben leírtál nem hiszem, hogy képes lenne adni a párom (nő). Olyat talán igen, aminek nyoma marad, de hogy az asztal alá essek... Egyébként megbocsátanám, de azért elvárnám, hogy bocsánatot is kérjen.
2014. márc. 17. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!