Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/20 A kérdező kommentje:
De szerintem az első lány nem is photoshopolt! És csak enyhén sminkelt.
2014. márc. 15. 19:40
12/20 Költőnő? válasza:
a jó sminknek épp az a titka, h nem látszik, mert nem festékszóróval van felvíve :)
amúgy, jahh: bájos.
13/20 A kérdező kommentje:
Ja értem. :D
Na mindegy.
2014. márc. 15. 19:45
14/20 anonim válasza:
Igen, így nézek ki én is 2 óra sminkelés és fotóboltozás után. :) (Az első nőnk nagyon is sok smink van. de tényleg szép :))
15/20 A kérdező kommentje:
#14, ez szarkazmus volt, vagy komolyan? :D
Egyébként én nem értek a sminkhez, tényleg.
2014. márc. 15. 20:14
16/20 anonim válasza:
Nézd a képeken levő nők nagyon szépek, de virít róluk az utómunka. Egyértelműen látszik hogy fel vannak javítva a képek. Alapból sminkkel is sokat tudnak dobni az emberen, de ilyen egyenletes tónusú arcbőre és hibátlan szemöldöke nem sok mezei nőnek van. :D Valószínüleg smink nélkül is szépek, de bőven nem ez a tökéletes minőség lesz rájuk jellemző mint a képeken. Ritka az olyan nő aki így néz ki élőben. Én konkrétan nem is láttam még olyat. ezen a videón is szépen látszik, menynit számít a fotoshoppolás: http://www.youtube.com/watch?v=sZwmo_2DOz0
17/20 A kérdező kommentje:
Wow! :D Ezt a videót még nem is láttam. :O
2014. márc. 15. 20:35
18/20 Költőnő? válasza:
pedig eléggé sok fórumon nyomják, ami nem is baj :)
eléggé jól rávilágít, mitől olyan szép egy arc akár a neten akár bárakárhol
19/20 A kérdező kommentje:
Nem szoktam a fórumos, Facebookos linkekre rákattintani. :P
2014. márc. 15. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!