Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretethiány miatt képtelen vagyok bármit is csinálni?
20 éves lány vagyok, még sosem volt pasim, nem álltam soha egy sráchoz sem közel.
Most már ott tartok, hogy nem vagyok képes tanulni, bármit teljes koncentrációval megcsinálni, mert folyton csak álmodozom meg ábrándozom valakiről, aki szeretne.
Annyira hiányzik már, hogy legyen valakim, hogy azt hiszem, lassan beleőrülök, de képtelen vagyok bárkit is találni, mintha a fiúk nem vennék észre, hogy én is lány vagyok.
Nem értem, miért van, sminkelem magam, normális ruhákban járok, teljesen átlagos a külsőm és nem nevezném magam butának sem.
Mit csináljak? Annyira hiányzik valaki...
Az ölelést viszonozni illik.
The End. Nem érdemled meg.
Vegyél határidő naplót, töltsd ki, sportoljál és a jövőn járjon az eszed, ne a múlton és az önsajnálaton, meg ábrándozáson. Ugyanis azzal nem jutsz előbbre.
28/rideg paraszt f :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!