Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki 20x éveiben nem találja meg, az már nem is fogja?
Sziasztok "fiatalok".
Az én problémám, kérdésem az lenne hogy:
Jelenleg 28 éves vagyok, nem mondanám hogy eddig egy nagy nagy csajozó gépnek örvendtem. Össz 2 barátnőm volt eddig.
Utóbbi 3 évem teljesen elszaladt, mondhatom e szempontból kilöktem az ablakon. Talán pont a még legszebb éveimet.
Eléggé el is magányosodik az ember, és nehéz változtatni, "szocializáltnak" lenni. Ezzel most nem sírni szeretnék, hanem tényt megállapítani. Nem tudom ki hogy van vele, de én személy szerint nem szeretek egyedül kimozdulni akár fesztiválra akár szórakozni. Ezért is a 3 év kiesés. Próbálkoztam imitt amott ismerkedni, találkózót kérni, de falakat találtam. Talán túl gyors tempot diktáltam, nem tudom. Valamin változtatni kell, mert ez az egyhelyben toporgástól nincs rosszabb és csak telnek az évek. Mikor lesz gyerekem? Ezek a gondolatok foglalkoztatnak.
Ha már volt barátnőd akkor biztos lesz még.
Nem egy szűz lúzer vagy, csak rossz helyen, nem megfelelően próbálkoztál.
Ne add fel és kész.
26F
A 30x évek a legszebbek. Főleg egy férfinak.
A nagy Őt pedig nagyon kevesen találják meg.
Ezen kár siránkozni.
jaj fiatalok igazatok van.
Ez a egyedül ismerkedni. Elmész egyedül bulizni?
egyébként én is jobban szeretek úgy ismerkedni hogy egyedül vagyok, és a lány is:)
De jó volt olvasni amit írtatok, hogy ezek a legszebb évek egy férfi számára.
Egy férfi a legjobb korban 25-35 éves kora között van, egy nő meg 18-28 éves kora között.
Ez azt jelenti hogy ebben a korban a legvonzóbbak a másik nem számára és ebben a korban tudják megtalálni a legjobb partner(ek)et, aki(ke)t csak meg tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!