Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztis vagyok vagy tényleg ne ismerkedjek vele?
Nemrég buliban megismertem egy lányt,aranyos volt,kedves..sokat beszélgettünk facebookon is.Egyszer szóba kerültek a hobbijaink :amikor megírtam hogy amatőr zenészként játszom klarinéton,olyan választ ìrt amiből ordított hogy lesajnálja ezt a hangszert.(pedig nincs is zebei műveltsége)
Annyira a lelkembe gázolt ezzel hogy nem is ìrtam neki többet.
Szerintetek túlreagáltam vagy igazam van?
Nem szeretem ha a hobbimat becsmérlik amiben rengeteg munka van..
Ezt.
Azért sajnálom ezen kívül minden klappolt..
Szerintem klarinét egy csodálatos hangszer és amit most írtál kicsit felbosszantott.xd
Nemtudom mit írt neked pontosan amivel ennyire megbántott de neked ez nagyon fontos és tényleg nem kevés munkád lehet benne és szörnyű amikor valaki pár szóval semmibe veszi az egészet , de lehet elkapkodtad nem? Mármint ő nemtudta mennyire fontos is neked ő nem ismerte a hangszert nem jártas az ilyen dolgokban. Lehet csak megkellet volna ismertetned vele és ha utána is így reagálrá akkor feladni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!