Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem a komoly, határozott fiúk a zsánereim. Lehet, azért nem kezdeményeznek nálam, mert én nem vagyok ilyen?
Én amolyan vidám típusú lány vagyok, sokat mosolygok, nevetek, szeretek "hülyülni" (ha olyan kedvemben vagyok) de mindezek mellett inkább az a csendesebb, kezdetben félénkebb típus vagyok. Tudok komoly is lenni, de sokszor megkaptam már, hogy ilyenkor olyan vagyok, mint egy fap*na.
L/20
En is pont ilyen vagyok, csak nekem azt mondjak h faf.asz vagyok..
Na jo ez hulyen jott ki, leszek inkabb fap*na :D
Azt mondják, nem áll jól nekem a komolyság, mert az arcom eleve vidám dolgokat sugároz, meg ilyenek... :)
nekem párszor már azt is mondták, hogy lehet tetszek nekik, de nem mernek felém közeledni, mert kiismerhetetlennek tűnök, és bonyolultnak. pedig tök egyszerű lánynak tartom magam, semmi egekbe nyúló elvárás stb...
vagy csak kifogás....
Inkább mond el mi volt ma a vacsi.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!