Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Hölgyek! Kizáró ok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Yakuza007 kérdése:

Lányok! Hölgyek! Kizáró ok egy férfinál ha van egy gyereke az előző házasságból, és újabb babát már nem akar?

Figyelt kérdés
bármilyen jellegű ismerkedésnél.30F
2014. márc. 13. 09:49
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem pótanyukát keresek a félreértés elkerülése kedvéért,hanem kapcsolatot.De a legtöbben már azonnal hátat fordítanak ha megtudják hogy van gyerekem.Még ha egyedül élek akkor is.Ha meg mondom hogy nem is szeretnék másodikat mástól akkor meg végleg lőttek mindennek:)
2014. márc. 13. 11:22
 12/19 anonim ***** válasza:

előző vagyok,

ha egyedül élsz, az jó fényt vet rád.

van valami oka, hogy nem akarsz másodikat?

2014. márc. 13. 11:29
 13/19 A kérdező kommentje:
Van,elég sokat fizetek az első után.És nem férne bele egy második.Na arról nem is beszélve,hogy ha netán ott sem jönne össze 5-10 év múlva ott is fizetni kell keményen.Akkor már inkább kötelet vennék:)
2014. márc. 13. 11:34
 14/19 anonim ***** válasza:
elfogadható, de nagyon rosszul esne ezt hallani. főleg amiért nem bízik benne, hogy velünk más lesz, mint a régivel.
2014. márc. 13. 11:36
 15/19 anonim ***** válasza:

Baráti jellegű ismerkedésnél nem lenne kizáró ok :)

Egyébként igen. Nincs gyerekem, de a jövőben majd szeretnék. Nem tudnánk dűlőre jutni olyannal, aki határozottan nem szeretne.

Neked valóban a gyerekes anyukák között érdemes próbálkoznod. Ott nagyobb eséllyel találkozol olyannal, aki hasonlóképpen gondolkozik, mint te.

2014. márc. 13. 11:54
 16/19 anonim ***** válasza:

Egyszerű: a legtöbb nő gyereket szeretne. Ha még ismerkedtek, te valszeg nem fogsz tudni magadból annyit megmutatni, esetleg azt gondolják, vagy annyira jó, hogy miattad feláldozzák az anyai ösztöneiket. Amíg van esélyük válogatni, addig meg is teszik, főleg ha tényleg szeretnének gyereket.

De rengeteg olyan nő is van, aki nem akar gyereket.

Más kérdés: gyerekes anya sem jöhet szóba? Ők sem biztos, hogy akarnak még egy gyereket...

2014. márc. 13. 12:39
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem elvált kisgyerekes nőkkel ismerkedj. Nekik nagyon nehéz férfit szerezni, meg kisebb a valószínűsége, hogy akarnának még szülni.
2014. márc. 13. 13:14
 18/19 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam egyedülállóra,mert akkor tényleg csak egymáséi lehetünk.Élvezhetnénk az életet,menni ide-oda,utazgatni szerelmesnek lenni stb..Na de igen általában többet akarnak ennél:)Az a nő aki együtt él a gyerekével valószínűleg ezért nem talál,mert ott már nem megy ilyen könnyen a dolog.Ugye én nem várom el a pótanyaságot,de nem is lennék pótapa
2014. márc. 13. 13:24
 19/19 anonim ***** válasza:

engem nem zavarna ha mar van a tarsamnak elozo kapcsolatbol

nekem meg nem igazan jar az az eszemben, hogy valaha szuljek, szoval biztos kapsz neked megfelelo not

2014. márc. 14. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!