Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hölgyek! Kizáró ok egy férfinál ha van egy gyereke az előző házasságból, és újabb babát már nem akar?
előző vagyok,
ha egyedül élsz, az jó fényt vet rád.
van valami oka, hogy nem akarsz másodikat?
Baráti jellegű ismerkedésnél nem lenne kizáró ok :)
Egyébként igen. Nincs gyerekem, de a jövőben majd szeretnék. Nem tudnánk dűlőre jutni olyannal, aki határozottan nem szeretne.
Neked valóban a gyerekes anyukák között érdemes próbálkoznod. Ott nagyobb eséllyel találkozol olyannal, aki hasonlóképpen gondolkozik, mint te.
Egyszerű: a legtöbb nő gyereket szeretne. Ha még ismerkedtek, te valszeg nem fogsz tudni magadból annyit megmutatni, esetleg azt gondolják, vagy annyira jó, hogy miattad feláldozzák az anyai ösztöneiket. Amíg van esélyük válogatni, addig meg is teszik, főleg ha tényleg szeretnének gyereket.
De rengeteg olyan nő is van, aki nem akar gyereket.
Más kérdés: gyerekes anya sem jöhet szóba? Ők sem biztos, hogy akarnak még egy gyereket...
engem nem zavarna ha mar van a tarsamnak elozo kapcsolatbol
nekem meg nem igazan jar az az eszemben, hogy valaha szuljek, szoval biztos kapsz neked megfelelo not
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!