Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rihanna vagy Kat Deluna a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rihanna vagy Kat Deluna a szebb szted?

Figyelt kérdés

Rihanna:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Kat DeLuna:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Rihanna-t ezek alapján a képek alapján kérdezem mert mostanába tény h nem 1szépség...XD

am azért kérdezem mert a bnőm hasonlít 1ik őjükre én meg a másikra és kiv. vagyunk közösen írtunk ki:)

de nemárulom el ki kire mert akk befolyásolnálak titeket légyszi egéni véleményt kérek:D

16/L mind a ketten azok vagyunk:)

2009. dec. 14. 14:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
megint előzőz vok.az eslő kép tök jó rihannáról,úgyh egyértelműen rihanna a szebb :)
2009. dec. 16. 12:10
 12/19 A kérdező kommentje:

az én arcom csak ennyiben külonbozik az ovétől:D

h az én orrom egyenes:D

nem ilyen kis csúzdaszerű:P

2009. dec. 16. 15:44
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
na akkor te szép vagy :) ezek itt meg nem :P
2009. dec. 17. 19:28
 14/19 A kérdező kommentje:

ohh köszönöm:)

(de ne essünk tulzásba:)

2009. dec. 19. 09:37
 15/19 anonim ***** válasza:
Azért azt se felejtsük, hogy ezek iszonyatosan "megcsinált" fotók. Nem zárom ki, hogy élőben szépek, de hogy itt a sminken kívül meg a retusálás is nyom a latba egy sort, az nem vitatható.
2009. dec. 19. 10:55
 16/19 anonim ***** válasza:
45%
Ez nem kérdés! Egyértelműen RIHANNA! És nem azért írom ezt mert már tudom, hogy Te hasonlítasz rá. Szerintem gyönyörű nő, és fehérben ez csak még szebb lehet! Kíváncsivá tettél...:) Nem mutatnád meg arcocskád? Naaaa léccci!
2009. dec. 19. 11:01
 17/19 anonim ***** válasza:
rihhana szebb arcra amugy mindekettő teste nagyon bomba
2009. dec. 19. 14:16
 18/19 A kérdező kommentje:

áhh ide nemszeretnék képet feltenni de ha írsz 1privi üzit akk küldök neked 1képet;)

és köszönöm a válaszokat:)

2009. dec. 31. 19:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Én is hasonlítok Rihannára:)
2010. okt. 30. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!