Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki elmagyarázná, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki elmagyarázná, hogy a nők miért bírják jobban az egyedüllétet?

Figyelt kérdés
Elképedtem már csomószor ezen a dolgon mikor ezen gondolkoztam. Ha egy bizonyos nő nem találja meg a neki tetsző/illő férfit akkor inkább egyedül marad mintsem olyannal jöjjön össze aki nem kelti fel az érdeklődését semennyire sem, a másik részéről meg az ugyebár, hogy ha nincs férfi akkor nincs úgymond "normális" szex sem ugyebár, és azt megértem, hogy a nők bizonyos szintig jobban bírnak bizonyos dolgokat, mint pl. ezek a dolgok amiket felsoroltam. Az érdekelne legjobban, hogy ez biológiailag van ez a "ha nincs olyan pasi aki bejönne, akkor inkább egyedül", vagy csak nagyon jól lebírják foglalni magukat más egyéb hobbikkal, vagy az utolsó opció, hogy ennek az egész gondolatmenetnek semmi köze a valósághoz?
2014. márc. 10. 19:31
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ebben van igazság utolsó. Én nekem is gyakran előjöttek/jönnek öngyilkos gondolataim, de még nem kívánok véget vetni az életemnek. Am. én is szeretnék ilyen lelkileg stabil ember lenni, csak hát ezt nehéz elérni mert másképp gondolkodunk.
2014. márc. 10. 19:51
 12/17 anonim ***** válasza:
Kérdező én nő vagyok és nekem is létszükséglet a szex, van egy haverom, mindig vele szexelek ha nincs barátom szóval ez a rész megoldva. Vmelyik válaszoló írta jól, könnyebb dolgunk van :D
2014. márc. 10. 20:04
 13/17 A kérdező kommentje:
De jó nektek.... na jó nem féltékenységből akartam mondani, de akkor a mai férfiaknak akkor sz*pacs van ilyen téren. Mondjuk a férfi is megteheti, hogy elmegy k*rvázni, de ha van egy kis büszkesége (szerintem), akkor nem fog csak azért elmenni. Aki meg már régóta tolja így az ipart, annak már mind1. Szíve-joga, hogy kivel-mikor-hogy csinálja.
2014. márc. 10. 20:12
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem is fontos a szex, de csakis azzal aki szeretek.

Soha nem volt semmilyen szexuális kapcsolatom olyannal akit ne szerettem volna.

Nem vagyok állat, hogy ne tudjam magam kontrollálni

2014. márc. 10. 20:58
 15/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, végre egy értelmes kérdés a kqtegóriában. :) Egyszer olvastam vmi kutatásban, hogy összehasonlítva a nőknek (term. nemMINDEN nőre és férfira igaz ez!!) jobbak a megküzdési stratégiáik. Jobban tűrik a negatív, ún. distresszt. A másik, hogy ők hajlamosabbak saját magukat okolni és saját magukat megváltoztatni és alakítani a helyzetnek megfelelően, így kevésbé látható. A férfiak inkább a külvilágot okolják a dolgok alakulásáért (csak be kell nézni itt egykét kérdésbe, a csillagok állása is előbb lesz hibás, mint ők:))

De a nagy libidoval rendelkező nők szereznek maguknak szexpartnert, csak nem verik nagydobra, mert a társadalom elítéli őket. A nagyon frusztrált férfiak aktívan nem keresnek.

2014. márc. 10. 21:09
 16/17 anonim ***** válasza:

nem hiszem hogy ez nem függő lenne. Ha amúgy is sok hobbid, elfoglaltságod van akkor értelemszerűen jóval kevésbé érint meg a magány.

Persze attól is függ mennyire vagy érzékeny a magányra. De nem, nem hiszem hogy jobban bírják. Általánosságban ember függő azt ennyi

2014. aug. 4. 22:58
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem addig nem működhet egy párkapcsolat, amíg a felek egyedül rosszul érzik magukat, görcsösen keresgélnek, állandóan szomorúak, stb.

A szex meg minden szituációban másként alakul, egyik nőnek van(nak) szexpartnere(i), mások kibírják masztival, egy másik csoport nem is képes érzelem nélkül szexelni, stb. Van olyan, aki tényleg megelégszik egy ideig a hobbijaival, munkájával, stb.

2014. aug. 4. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!