Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólna egy lány/nő, ha uszodában vagy strandon odamennék hozzá és megkérdezném tőle, hogy kicsit dobálgathatnám-e bent a medencében?
Figyelt kérdés
Nagyon felháborodna? Megijedne? Vagy jót nevetne? Esetleg pofon vágna? Vagy kihívná a rendőrséget, netalán a mentőket?
Természetesen lányok válasza érdekel leginkább. Kort is írhat, aki szeretne.
2014. márc. 10. 19:11
1/6 anonim válasza:
Vissza kérdeznék hogy te hogy reagálnál ha odamennék hozzád a strandon hogy dobálhatlak e a vízben? :)
15/l
2/6 anonim válasza:
Te vagy az még mindig? Neked ez a fétised, hogy dobálgass csajokat a vízben...azt hiszem priviztem már veled...hát elég érdekes lehetsz ha ez izgat téged... :D:D
3/6 A kérdező kommentje:
1. Furcsán néznék rád, mert 15 évesen nem biztos, hogy ez könnyen menne Neked, mert én idősebb is vagyok és férfi is vagyok, de adnék neked egy esélyt, kíváncsi lennék.
2. Lehetséges, hogy beszéltünk!
2014. márc. 10. 19:18
5/6 anonim válasza:
A meglepetéstől első körben szóhoz sem tudnék jutni csak néznék furcsán, de nem háborodnék fel, mert inkább mosolyognék rajta és minden elismerésem, mert ennél azért "gyávább" a férfiak többsége. 32N
6/6 anonim válasza:
én kifejezetten örülnék neki , de tényleg :D 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!