Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, komolyan sajnáljunk ezért benneteket?
Figyelt kérdés
Mélyen dekoltált ruhát vesztek fel, kirakjátok a cicit és aztán meg siránkoztok, hogy milyen rossz nektek, hogy mindenki nézelődik...2014. márc. 10. 14:15
11/16 anonim válasza:
Azért mert valaki felvesz egy kivágott felsőt attól miért lesz ribi? Ez hülyeség. Amugy is minden lánynak jól esik ha érzik illetve mondják,hogy de megfektetne. Az persze más kérdés,hogy ezt így bevallani egyik se fogja.
12/16 anonim válasza:
11-es: Hát nekem nem esik jól az, ha valaki érezteti velem, hogy megfektetne. Komolyan azt hiszed, hogy egy nő örül a szexuális zaklatásnak?
13/16 anonim válasza:
ez nem szexuális zaklatás,de ha meg annak veszed akkor nrm kell tényleg kipakolni a kirakatba az ikreket ha nem bírod elviselni a bámulást!!
14/16 anonim válasza:
Te most kinek magyarázol??? Nem is pakolok ki semmit, mert anélkül is elég jól nézek ki - persze szexualitásmentesen.
15/16 anonim válasza:
Legutóbb amikor legfeltűnőbben bámult egy pasi emelt nyakú garbó volt rajtam. Egyébként sem öltözöm kihívóan, a munkahelyen figyelnek rá meg az én sítlusom sem olyan. Viszont én nem is hallok sok lányt vinnyogni emiatt. A legtöbb észben felfogja, hogy mivel jár ha kipakolja a kirakatba a dolgokat.
Amúgy nem igazán értem miért zavar ennyire ha mindegyik állig begombolt felsőben járna az jobb lenne?
16/16 anonim válasza:
nem tartom magam hülyének, de az egyetlen "pozitívumom" a nagy mellem, így amikor már a férjem a földbe döngölt mennyire nem érek semmit, egy-egyszer jól esik, hogy megnéznek. Az esetek 99%-ban nagyon visszafogottan öltözöm, csak ritkán van rajtam picit mélyebb dekoltázs és igenis jól esnek a pillantások
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!