Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik csúnya csaj?
Ha itt volt csúnya lány és képet küldött nekem megnyugtattam,hogy nem is csúnya(mez igaz is volt)
Ezek a lányok gyönyörűek voltak.Akkor a csúnya szép?:O
De van egy kettő aki az Istennek nem küldene képet ! Ok lennének a tényleg csúnyák? En szerintem olyan csaj nem létezik aki nagyon,nagyon csúnya(idősebbek közt azért elofordul)
Na én is ezt mondom, hogy nincs csúnya lány. Engem is piszkálnak állandóan az osztálytársaim, de mondták már sokszor, hogy ne foglalkozzak velük, mert csak irigyek.
De én nem tartom szépnek magam, de csúnyának sem.
hát én ismertem olyan lány aki volt olyan laza 100kg, 2méter körüli, alaktalan és szőrös volt az álla, de csak olyan 8-10db, fekete fél centis szőr.
na az nem volt szép.
# 13:
ááá bedőltem a linknek. :D
Létezik. Brrrr!
Egyszer egy olyan mellett ébredtem. Csak remélni tudom, hogy tényleg nem történt semmi.
ha ezek között sem találod meg, akkor nem létezi :D
de én örülök, hogy ilyen pozitíval látod ezt a dolgot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!