Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ottalvós kirándulásra megyünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ottalvós kirándulásra megyünk az osztállyal. Arra gondoltam, hogy egy cetlit kéne beedobni a táskájába. De mi álljon rajta?

Figyelt kérdés

Nagyon beleestem egy srácba fél éve... Most eljött a pillanat, amikor úgy érzem, hogy tehetnék valamit... Igaz, név nélkül írnám a cetlit, de megnyugodnék, hogy megtettem...

Szerintetek mi álljon rajta? Vagy esetleg valami más ötlet?

15/L

2014. márc. 7. 20:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha ennyire sem vagy képes, hogy a szemébe mondd el, minek neked egy pasi?
2014. márc. 7. 21:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Flörtölj vele...ha bejösz neki, rákap. Ha nem, akkor se ciki
2014. márc. 8. 13:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ne írkálj cetlikre szerelmes üzeneteket. Kezdj el vele flörtölni! Beszélgess vele, kérdezd meg hogy sikerült a dogája, stb.
2014. márc. 11. 16:36
 14/15 Girgoy ***** válasza:
Egy ottalvós kirándulás szerintem pont arra jó, hogy megismerjétek jobban egymást hagyományos keretek között. Vagyis beszélgessetek, ismerkedjetek. Lehet, hoyg izginek tűnik másfajta kavarás, de nem valószínű, hoyg meghozza a kellő hatást. Ha azt akarod, hoyg legyen köztetek valami valóságos, akkor azt a valóságban kell létrehoznod. Ha nem jössz be neki, akkor mindegy, mit dugdosol oda. Még ha oda is dugdosnál valamit, akkor is annak alapja kell hogy legyen, tehát ezt az alapot kell megteremteni azzal, hogy beszélgettek, együtt csináltok valamit, jobban megismeritek egymást. Lefeküdni sem kell egymással, mert az meg tök korai ilyen esetben (pláne ha úgy tűnik, fél év alatt is maradt eléggé "plátói" ez a szerelem). Tehát egyszerűen használd ki ezt az alkalmat arra, hogy normális módon jobban megismerkedjetek. Akkor talán valóban jobban össze fogtok ismerkedni. :)
2014. márc. 11. 16:43
 15/15 anonim válasza:
angol ijesztő mondattok hihihi
2015. márc. 17. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!