Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha kis terpeszben ültök, akkor miért van az a lábrázó mozgás hogy közelítitek és távolítjátok a térdeiteket egymástól? :D
Figyelt kérdés
nem tudom értelmesebben leírni2014. márc. 7. 00:46
1/15 anonim válasza:
Nagy nehezen azt hiszem tudom mire gondolhatsz.
De nem tudom én ilyet nem szoktam:D
2/15 anonim válasza:
xD értem mit mondasz, de nem tudom miért :DDD
3/15 anonim válasza:
amúgy profin leírtad, de minek gondolkodsz ezen éjjel 3/4 1kor? xD
4/15 A kérdező kommentje:
néztem egy videót amiben a srác csinálta, meg egyik ismerősöm is szokta és eszembe jutott hogy mindig is érdekelt, de még sosem kérdeztem :D
2014. márc. 7. 00:53
5/15 anonim válasza:
Nem a farkunkat verjük, ha erre gondolsz.
6/15 A kérdező kommentje:
nem gondolok erre, normális válaszokat vártam..
2014. márc. 7. 01:07
7/15 anonim válasza:
fáj a végbélnyílásunk, mert odacsúszik a herénk. ezt szüntetjük meg.
8/15 anonim válasza:
Én sem tudom. :D Neked amúgy ez tetszik? Vagy zavar? :)
9/15 anonim válasza:
Én is szoktam, meg olyat is, hogy a sarkam nem éri a földet csak a talpam eleje, és fel le mozgatom a lábam, sarkam... (nem tudom rendesen leírni)
Akkor szoktam, mikor nem tudok nyugton ülni. Stressz, izgalom, idegesség, izgulás miatt... ami miatt nem lehet nyugton ülni.
Múltkor megfigyeltem, kis zh volt laboron, én tanultam, és nem ráztam a lábam, de körülöttem minden srác rázta... persze az is lehet, hogy tanult, és még is izgul, szóval nem jelenti azt, hogy nem tanult az illető. De előadáson is láttam már ilyet; akkor lehet, hogy már menne onnan az illető.
Szerintem a lényeg, a kulcsa, hogy nem tud nyugton ülni.
10/15 anonim válasza:
Visszatornászom a fingom, nehogy órán bukjon ki! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!