Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » FIÚK! Csak én tartom gáznak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Csak én tartom gáznak ha egy lány bele megy kalandokba?

Figyelt kérdés
fiúk véleményére vagyok kíváncsi én lány vagyok
2014. márc. 6. 21:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én sosem tartottam ezt gáznak se férfi se női részről. A barátnőmnek is volt néhány. Általában fesztiválokon. Mesélte, hogy nagyon jól érezte magát azokkal a férfiakkal, szexuálisan nagyon vonzódott hozzájuk, de komolyabbat nem tudott elképzelni velük, így egyszeri esemény lett belőlük.

A ribiség a viselkedéstől függ, nem attól, hogy hány partnere volt valakinek. És a barátnőmnél nőiesebb, őszintébb, hűségesebb nőt nem ismerek. Az erkölcsi értékrendje is maximálisan rendben van.

Azokat a kiscsajokat találom gáznak, akik fujjognak és rögtön ítélkeznek egy szám hallatán. Na ők gázak, és semmi vonzót sem találok bennük.

2014. márc. 6. 21:43
 12/16 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel gond. Miért kellene mindenkinek játszani a szentet?
2014. márc. 6. 21:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Pont ilyen kalandozó lányt szeretnék 18 év körül. ;)
2014. márc. 6. 22:08
 14/16 anonim ***** válasza:

Elnézést, hogy lányként válaszolok, de szerintem nem gáz ha mértékkel teszi az ember. A minden hétvégén más palival már ribiség nem pedig kalandozás. Nekem az első komoly kapcsolatom után volt 2 kalandom, mert úgy éreztem "megengedhetem" magamnak. Az egyik srác szexuálisan úgy vonzott, mint a mágnes, de párkapcsolatra alkalmatlan volt, a másik pedig évek óta a barátom volt és mindig udvarolt, de amíg párkapcsolatban éltem nem tudtam rá pasiként nézni, aztán így sikerült de társként nem tudtam elképzelni mellettem, pedig ő vágyott erre. Szóval igen, megtettem. "kalandoztam" velük és jó volt. Feltöltött, tapasztalatot szereztem és a kíváncsiságomat is kielégítettem a milyen lehet mással témakörben. Így amikor összejöttem a mostani barátommal minden tökéletes pedig tud erről a két kalandomról, mert elmeséltem, de nem ítél el, mert a helyemben ugyanezt tette volna. Szóval szerintem amíg az ember nem esik túlzásba és nem csak kalandokból áll az élete addig nincs gond. Már nem abban a korban élünk ahol egy tisztességes nő vár a házasságig a szexszel és csak a férjével fekszik le világéletében. (most nem a megcsalásról beszélek, hanem pl válás vagy özvegység utáni csak párkapcsolati szexről :D)

24N

2014. márc. 7. 09:10
 15/16 anonim ***** válasza:
nem érték, és nem is gáz. ahogy a fiúk szeretik kipróbálni magukat, ugyanúgy ez igaz a lányokra is. az egyéjszakás kalandokat én nem tartom sokra, nem is volt nekem, de ha valakinek az életben több partnere volt, mert kipróbálta, hogy hátha valamelyikkel hosszabb távon is bejönnek a dolgok, vagy, mert egyszerűen csak nagyon jól érezte magaát azzal az illetővel, de mégse lett belőle több, az teljesen érthető, és nem elítélendő
2014. márc. 7. 13:58
 16/16 anonim ***** válasza:
15. Igen és ez így is van rendjén. KI kell próbálni hogy kivel milyen és hogy működne a dolog hosszú távon. Úgy hogy az ember csak álmodozik és várja a szerinte tökéletest az minid is csalódni fog.
2014. márc. 7. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!