Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy ismerősöm nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melcsii29 kérdése:

Van egy ismerősöm nagyon kedves és jószívű és helyes! ^_^ szinte a bátyámnak tekintem. Nagyon sokat csalódott az életben és nem ártana neki egy normális lány, aki komoly kapcsolatra vágyik! A fiú 25 éves. Érdekelne valakit? :D

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem ide való a kérdés meg minden..de úgy sajnálom:(

2014. márc. 5. 20:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség. Ha Brad Pitt külseje lenne, akkor sem jonnel vele össze? Bírnak magaddal? Ha a válasz talan vagy nem, akkor csak simán csunya a srac. Inkabb Segíts neki jol kinezni.
2014. márc. 5. 21:10
 12/14 A kérdező kommentje:
Utolso..ismétlem nem ronda..kicsi korom óta ismerem és majdnem 10 évvel idősebb nálam! Ennyi.. És nem bírom hogy szomorú..
2014. márc. 5. 21:10
 13/14 anonim ***** válasza:

"nagyon kedves és jószívű"

-paff, már ha ez a tulajdonsága a legszembetűnőbb, akkor nem lehet egy nők álma :D

2014. márc. 5. 22:12
 14/14 anonim válasza:
Linkelj Róla egy képet és majd meglátják! Én nem hiszem, amit mondanak, hogy nem helyes, amíg nem látom. Ok nélküli vád!
2014. márc. 6. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!