Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jégkirálynő-típus ijesztő, srácok?
Figyelt kérdés
Sokszor mondják nekem hogy ha nem is jégkirálynős, de van egy ilyen "tiszteletet parancsoló"/"rideg"/"kegyetlen"/"felsőbbrendű" beütésem és attól félek ettől néha a fiúk megijednek, pedig amúgy jóban vagyok avelük XD de ha nem tetszik valami akkor "úgy" nézek. Van olyan pasi akinek egyáltalán bejön? :/ 16/l2014. márc. 5. 20:14
11/17 anonim válasza:
10-es: Hallottál már olyanról, hogy valaki nem bízik meg az emberekben? Vagy legalábbis elég nehezen, bizonyos okok miatt?
12/17 anonim válasza:
11-es:
A két dolog más. Én sem bízom meg az emberekben, de attól még barátságos vagyok. Ezzel az erővel akkor minden ember eljátszhatná a megközelíthetetlent. :) Érted. Attól még lehetsz nyitott, barátságos, hogy nem bízol meg bennük. Hiszen végső soron úgyis te döntöd el, kit és mennyire engedsz közel magadhoz. De alapból ilyennek lenni....eléggé riasztó az emberek számára, főleg ha ők kedvesek. Még gyerek a kérdező.
13/17 anonim válasza:
jégkirálynő=megközelíthetetlen
(nem jó semmilyen pasi, nincs is ideálod, nem tudod ki iránt mit érzel) :D vannak ilyen lányok nincs ezzel baj :P
Amúgy kissé ismerős vagy kérdésed alapján. Nem véletlenül Eszter a keresztneved? :)
16/17 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat azt hiszem surgosen valtoztatnom kell valamin mert ha tenyleg undoritonak es visszataszitonak talaljatok akkor problemaim lesznek :D
2014. márc. 6. 19:15
17/17 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem baj, én is ilyen vagyok. Általában sok fiú fél engem megismerni, mert azt hiszik undokul és kegyetlenül viselkedem, viszont ha valaki igazán megismer, az tudja, hogy igazából nagyon segítőkész és kedves vagyok, sőt szeretek velük hülyéskedni. Csak add önmagad és ne foglalkozz mások véleményével, mert biztosan lesz srác, akinek pont úgy fogsz tetszeni, amilyen vagy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!