Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek, ti hogyan ítélkeztek?
Ti, ha találkoztok egy jóképű/szép fiú/lánnyal, a gyengébbek kedvéért 10/8-10-es fiúval/lánnyal, és megtetszik nektek, összejönnétek vele, és ő is benne lenne, de később kiderülne róla, hogy belső értékeit tekintve nem igazán jó vagy buta, és egy másik fiú/lány, aki nem a legjóképűbb/leggyönyörűbb,10/5-7, de belsőleg megfelel az ízlíseteknek, okos, jó fej, stb, melyiket választanátok?
Tudom, hogy hülye kérdés.:P
De érdekelne, hogy a külső és a belső nektek mennyit számít.
Mindkettő számít.
Ha kiderül h sötét mint az éjszaka akkor "megtartanám" szexre amíg nem jön olyan aki külsőre és belsőre is szép.
Nyilván az utóbbi tehát akinek vannak belső értékei
Tudod: "A külső megfog a belső megtart"
Nekem a belső sokkal fontosabb nagyságrendekkel,szóval engem annyira nem érdekelne a szépség,csak tudjak hozzá vonzódni és jól meglegyünk,ennyi igazából.
22/F
Igen! Mindkettő fontos.
Én úgy vagyok vele, hogy mind a kettő fontos.
Egyik nem létezik a másik nélkül számomra.
Ha valamelyik hiányzik akkor nem kell kapcsolatra.
Ha csak külsőre vonz akkor ahogy már írták azzal csak szex. De ha külsőre is tetszik és értelmes is akkor komolyabbra is el tudom képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!