Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! 10-ből hány pontot adnátok a videó elején lévő srácra?
http://www.youtube.com/watch?v=-dma6gGhbHg
RJ Mitte a neve, most 20 éves azt hiszem. Csak külsőt számítva. Tehát?
Te kiírtál egy kérdést, amire én válaszoltam.
Neked nem tetszett a válaszom. Akkor minek írsz ki kérdést?
Egyébként igaza van a kérdezőnek, attól hogy valaki nem jön be még nem lesz 1-es egy 10-es skálán. Férfiként nem tudom megítélni, de férfias arca van. Semmiképp sem 1/10.
Én tuti nem nézek ki ennyire jól, szóval negatív pontot kapnék az itteni lányoktól. :D
Kérdező te nem érdemled meg a válaszokat!
Rosszul használod a pontozási rendszert is! Ha senki nem kaphat 1 pontot, akk a 2 pont fogja jelenteni a legcsúnyábbat, de akkor meg azt nem adnád meg senkinek sem, mert nincs olyan ronda ember aki a legalacsonyabb pontot érdemelné, és akkor 3 fogja jelenteni, de ... stb...
Ettől függetlenül lehet igaz a te elképzelésed is, tehát, hogy minden eddig általad látott emberben volt legalább valami szép, ami miatt kiérdemelte a 2 pontot.
Viszont mindenkinek más az ízlése, így mások számára létezhet 1 pontos eset is (esetleg ők nem képesek meglátnia legkisebb szépséget sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!