Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha lenne esélyem nagyon sok lánynál kapcsolatra, de hamar ráunok mindenkire?

Figyelt kérdés

Több lány próbálkozott már egyértelműen is nálam,szebbnél szebbek,idegenek és ismerősök is.Az egyetlen baj velem,hogy addig érdekel egy lány,amíg legalább beszélőviszonyba kerülünk,beszélgetünk pár napig,aztán ráunok és újabb ismeretlen lányokat nézegetek.Csak ez a célom,hogy minél több lány legyen közelebbi kapcsolatban(de párkapcsolatban) velem.

Csak egy példa:

az egyetem első hetében nagyon megtetszett egy lány,alig vártam,hogy hozzá szólhassak.ez meg is történt,ráadásul ő kezdeményezett.azóta gyakran keres és sokat beszélgetünk,de most már nem is szép a szememben,csak egy tök átlagos barát.

és minden lánynál ez történik,sorolhatnám napestig a történeteket.amíg egy lány számomra teljesen ismeretlen,csak arra vágyok,hogy szóba álljon velem,de ez megtörténik és folytatódik is rövidebb-hosszabb ideig a beszélgető viszony,már teljesen érdektelen és átlagos lesz az illető.

mi lehet ennek az oka?

nem az én hibám és tényleg nem érkezett még el az a lány,aki megváltoztatná ezt az egészet?

2014. márc. 4. 21:05
 1/4 A kérdező kommentje:
*de nem párkapcsolatban
2014. márc. 4. 21:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem a pasikkal volt ez már 2 éve, és most megismertem valakit, először csomót beszélgettünk, és csak nagyon jófejnek tartottam, de nem érdekelt, és most így fél év után egyszercsak totál belezúgtam...

De ő ilyen kis csodabogár :)

2014. márc. 4. 21:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát csak az kell neked hogy egy titokzatos idegent magad mellé gyűjts, mint egy trófeát. Majd csak jön egy lány, aki több lesz ennél.
2014. márc. 4. 21:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem keltették fel eddig ezek a lányok igazán az érdeklődésed. Szimplán csak ennyi a "probléma" , velem is sokáig ez volt a fiúkkal, aztán jött az a bizonyos személy, és mai napig nem tudom őt kiverni a fejemből, de ennek van vagy már 2 éve. Szóval te is hamar ráunsz az emberekre, tudat alatt is, akik számodra nem érdekesek, különlegesek, egyedik. Hasonló szitu.
2014. márc. 4. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!