Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy akit könnyen meg kapok lányt nem tudok megszeretni s akit meg nem kapok meg azt meg nagyon meg szeretem? 17/fiú
Azért mert cool vagy! Akit könnyen megkapsz az mocsok. Akit nem, az meg igazi istennő. Ennyit erről. Ha könnyen megkapsz egy csajt, akkor szinte észre se veszed már rókáznod kell tőle. Annyira kis vakarék sz*r. Akit meg nem kapsz meg az szinte egy isteni lény. Az már szinte nem is ember, hanem egy csoda.
Akit nem kapsz meg az ítélkezhet fölötted, akár Isten. Ha megkapod a szeretetét, akkor megbocsátatnak a bűneid. Óriási az örömöd, ha mégis megkapod, mert ekkor szinte eggyé válsz a világmindenséggel. Ezt nevezzük szerelemnek. Megbocsátást nyer minden bűnöd. Aztán rájössz, hogy ő is csak egy ember és kidobod.
Nagyon vágyom olyan lányokra, akiket nem kaphatok meg. Egyszer sikerült ilyennel összejönnöm. Olyan volt, mintha a mennyekben járnék. Aztán rájöttem, hogy nem is olyan nagy szám és kidobtam.
Ezthivjàk ugy h a sors fintora:s:s:s:s:s
Nekem is volt nem 1 ilyen csaj aztàn a konnyen megkaphato csajokkal feledtettem. (F)20
Az ilyenféle pasikból lesznek idővel a homokos bu*zik...ez komoly.....nézd csak meg a sztárvilágot. egy idő után megunod a nőket és pasikra fogsz vadászni.
riban*c fas*z:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!