Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem hoz roppantul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem hoz roppantul zavarba az, amikor a férfiak megbámulnak az utcán? Mit kéne ilyenkor reagálni?

Figyelt kérdés

Valamiért nem tudok hozzászokni ahhoz, hogy ha megyek valahová, akkor gyakran találkozom azzal a helyzettel, hogy férfiak megbámulnak és utánam fordulnak, amikor elhaladok mellettük. Annyira zavarba ejtő, nem tudom, hogy ilyenkor mi volna a megfelelő reakció. Én zavaromban mereven magam elé nézek, hogy még csak véletlenül se találkozzon a pillantásunk.

Egyébként nem öltözöm kihívóan. Legutóbbi eset alkalmával például egy 5 centis sarokmagasságú hegyes orrú csinos cipő volt rajtam, fekete harisnya és kb térdig érő szoknya, valamint fekete szövetkabát, ami szintén kb térdig ér. Tehát erre erős túlzással sem lehet azt mondani, hogy krvás. Egyedül a magasságom az, ami feltűnést kelthet (178 cm vagyok), valamint vékony testalkatú vagyok (nem gebe, hanem vékony). Úgy vélem talán emiatt néz meg sok férfi. De bárhogyan is legyen, engem ez mindig zavarba hoz és nem tudom mi lenne ilyenkor a megfelelő viselkedési forma. Nem akarom, hogy azt higgyék, lenézem őket, amiért rájuk sem pillantok. Viszont úgy érzem, ha a szemükbe néznék és mosolyognék, azt felkérésnek vennék egy keringőre.

25/N

2014. márc. 4. 17:36
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Bizonyára úgy van, ahogy írod.
2014. márc. 4. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!