Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rosszlanyok.hu-n a lanyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlanyok.hu-n a lanyok megbizhatoak?

Figyelt kérdés
Ugy ertem , hogyha bemegyek a lakasba, aktus elott nem lopkodja el a cuccaim? Pl. Slusszkulcs, lakaskucs,telefon, kp... es dugas utan nem var egy kancigany ?
2014. márc. 4. 10:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

és már k*rvázik...:O

van eszed neked is hülyegyerek,erre van pénzed de kocsira nincs...

2014. márc. 4. 12:00
 12/19 anonim ***** válasza:
Tényleg, még észre sem vettem! 15 évesen nem is vezethetsz még autót! Akkor hogy lopnák el a slusszkulcsodat?
2014. márc. 4. 12:11
 13/19 A kérdező kommentje:
Van mar autom, 2013 nyaranak a 90%-at vegig dolgoztam!(egyik szomszedom autoszerelo-fenyezo muhelyeben:))
2014. márc. 4. 12:50
 14/19 anonim ***** válasza:
De jogosítványod akkor is csak 17 évesen lehet! Addig max. földúton vezethetsz! (Vagy illegálisan, csak nehogy megállítson a rendőr!)
2014. márc. 4. 13:33
 15/19 anonim válasza:
Általában egy átlagos "rosszlány" tarifája 1 órára: 12 ezer és 15 ezer között mozog. Lehet téged még nem vállalna, mert még csak 15 éves vagy... Akik járnak hozzájuk vendégek úgy mondta, hogy 25-40 év közöttiek. :D
2014. márc. 29. 14:35
 16/19 anonim válasza:

Engem az érdekelne,hogy az időszámítás itt hogy működik? Mármint mikortól ketyeg a kassza a lányoknak?

Mert ha már a (közös) fürdés is beleszámít az időbe,akkor a fél óra pl édeskevés :D

2014. márc. 29. 17:27
 17/19 anonim válasza:

Az óra akkor indul, amikor belépsz a lakásba. Elmész fürdeni (célszerű minél gyorsabban lefürdeni). Mire végeztél a csaj már ruha nélkül vár. Jön egy kis francia, utána rád húzza a gumi ( szájjal :D), megtörténik az aktus, el élvezel, akkor kicsit pár percet beszélgetsz a csajjal, majd elmész megmosod a farkad. (Jobb helyeken a végén közösen le lehet fürdeni), de van ahol a végén csak a csapban engedi, hogy megmosd a farkad. :D

Csak az 1 órásra érdemes menni. Pénzbe csak 3-4 ezerrel olcsóbb a fél óra, és nem is elég...

2014. márc. 29. 18:11
 18/19 anonim válasza:

Állítólag egyénfüggő,mikortól indul a "taxióra" :D

meg mondjuk kicsit költségesebb lenne az 1 óra,tekintve,hogy nem 1személlyel terveztem ezt :D

a lányok duplikálásával pedig gondolom az ár is így változik :D

2014. márc. 31. 20:15
 19/19 anonim ***** válasza:
Légyszíves húzd le magad, ha 15 évesen jogsi nélkül vezetsz... Ne a krvázáson járjon az eszed, vagy akkor már menjél busszal.
2015. jan. 25. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!