Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék érett velem egykorú lányokkal ÉLŐBEN?
Szeretném kihangsúlyozni, hogy nem itt szeretnék ismerkedni, csak kérdezem, hogy hol lehetne? 15 éves fiú vagyok, kissé más mint a többiek, bár nem túlságosan. Néha túl komoly vagyok, szeretem én is a humort, de csak mértékkel nem csinálok mindig mindenből viccet. Zenékből, filmekből is a komolyakat szeretem. Emberekből is. :) Természetesen fontos a humorérzék de néha a komolyság is. A velem egykorú lányok viszont akiket ismerek, komolytalanok, csak az alfahím kell nekik, aki kihasználja őket, nem lennének képesek egy komoly kapcsolatra. Bár a fiúk sem. Biztosan van, aki nem ilyen. Csak nem az ismerőseim között...
Nekem egy lánynál fontos, hogy legyen okos, intelligens, értelmes, művelt, érzelmes. Külsőleg én sem szeretem, ha csúnya, de nem muszáj gyönyörű "hercegnő" legyen.
Tehát a kérdés, hol ismerkedjek szerintetek ilyen lányokkal? Olyan helyeket írjatok, ami egy kb. 100 000 lakosú városban megtalálható.
Egyébként gondoltam a versenyekre is, szoktam járni országos versenyekre, bár ott se csak értelmes lányok vannak, de nagyobb az esélye, hogy összeismerkedek egy lánnyal, aki okos, értelmes stb. ...
Szerintetek hol ismerkedjek? A versenyeken lehet? Egyéb helyeken hol? :)
kávézó, cukrászda vagy egy beülős kocsma, ahova a fiatalok járnak, esetleg ha bulizol akkor egy olyan szórakozóhely ahol tudod, hogy a túlnyomó többség fiatal, vagy akár egy meki (itt nem feltétlenül csak okos lányok lesznek), viszont elmehetsz egy könyvesboltba, könyvtárba, vagy te is mondtad, hogy a versenyen. Az is egy jó ötlet :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!