Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akarhat valamit?
Figyelt kérdés
Van egy srác akit még én vettem fel msnre... azóta madnem mindíg rámír,sokat bezsélgetünk, meg jól elvagyunk.2009. dec. 12. 20:28
1/2 lacikaaaaa 

válasza:

Sztem akar, de ha tudja hogy neked másért dobog a szíved akkor csak azért vett fel mert szimpatikus vagy neki. És az csak azt jelenti hogy nagyon jól el tud/akar veled beszélgetni,de ha esetleg tesz célzásokat és bókokat is akkor akarhat. DE pl én is így vagyok most valakivel,de az a valaki mást akaor tehát értelem szerüen én ezért nem akarok tőle semmit,de nagyon jól el tudok vele beszélgetni.... (F)
2/2 anonim válasza:
Ha ő ír rád akkor az mindenféleképpen jót jelent és hogy szeretne megismerni jobban meg jófejnek tart..
DE mindenképp találkozzatok élőben, és beszélgessetek úgy, mert nekem volt már oylan hogy élőben valahogy nem ugy jöttünk ki szóval mindenképp fontos hogy élőben is sokat dumáljatok és ugy is jól ellegyetek:)
Talizzatok, egy próbát mindenképp megér ;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!