Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen a gondon, egy kapcsolat segíthet?
ez esetben a párkapcsolat nem kapcsolat hanem támaszkodás.
azért lesz önbizalmad, meg életkedved mert a másikra támaszkodsz. elszívod az energiáit és a többi..
de csak nyugodtan. ti lesztek a tanítómestereink, hogy hogyan ne csináljuk.
Moszuke: Jól fel vagy készülve Csernusból :D De, ahogy neki igaza van, úgy neked is.
Egy kapcsolat elkezdéséhez vajon nem kell önbizalom? Vagy megfelelő irányú motiváció a kiegyensúlyozottságra? Ha a párod valamit nem úgy fogalmaz meg, ahogyan te jónak látnád, akkor nem lennél vele is egy idő után "paranoiás" ahogy a közösségben? Vagy féltékeny?
Dehogynem.
Miért gondolják azt az emberek, hogy egy párkapcsolatba nem kell munkát befektetni? Miért hiszik azt, hogy a párkapcsolat csak és kizárólag a szerelmen alapszik? Két éve vagyok boldog párkapcsolatban, és szerelmesek is vagyunk egymásba, de kőkemény munka van benne, mert máshogyan csak időpocsékolás, és nem tudom kik hogy vannak ezzel, de én max 80-90 évig élek, nem örökké, hogy elpazarolhassak belőle akármennyit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!