Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezen a gondon, egy kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen a gondon, egy kapcsolat segíthet?

2014. márc. 2. 22:45
 1/9 anonim ***** válasza:
igen:)
2014. márc. 2. 22:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Persze.
2014. márc. 2. 22:46
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
Nem. A kapcsolat nem terápia.
2014. márc. 2. 22:48
 4/9 anonim ***** válasza:
3-nak üzenem, hogy ugyan ilyen problémáim voltak, a kapcsolat egy motiváció, főleg a megfelelő emberrel, ilyen helyzetben az a megváltás. Nem kell terápiának felfogni.
2014. márc. 2. 22:52
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Ezen egy orvos segíthet,egy kapcsolatban sem tudnál úgy viselkedni ahogy kéne.
2014. márc. 2. 22:52
 6/9 anonim ***** válasza:
67%
4-es: És ha épp vége a kapcsolatnak? Akkor felköti magát, mert egyedül életképtelen? Ne vicceljünk már. Addig ne kezdjen valaki kapcsolatba, amíg magával nincs rendben. Le lehet pontozni, de a tapasztalat ezt mutatja. Ha te magad nem teszel azért, hogy jobb ember legyél, hogy egésznek érezd magad, akkor mástól csak ideig óráig várhatod.
2014. márc. 2. 22:58
 7/9 anonim ***** válasza:
6-os. Egy elesett kis hulladék voltam.. együtt voltam fél évig a barátnőmmel. Mostanra annyi önbizalmam van, hogy az első jó csajt megdugnám az utcán aki szembe jön velem. Ja és a halál gondolatával sem játszadoztam egyszer sem. Persze, hogy saját magának is kell tenni érte...és ha van esze rájön, hogy hogyan és mivel...ne b*asszad már fel az agyam, hogy ezen egy kapcsolat nem segít. Na jó éjt megyek.
2014. márc. 2. 23:04
 8/9 Moszuke ***** válasza:

ez esetben a párkapcsolat nem kapcsolat hanem támaszkodás.

azért lesz önbizalmad, meg életkedved mert a másikra támaszkodsz. elszívod az energiáit és a többi..

de csak nyugodtan. ti lesztek a tanítómestereink, hogy hogyan ne csináljuk.

2014. márc. 2. 23:12
 9/9 Vursa válasza:

Moszuke: Jól fel vagy készülve Csernusból :D De, ahogy neki igaza van, úgy neked is.

Egy kapcsolat elkezdéséhez vajon nem kell önbizalom? Vagy megfelelő irányú motiváció a kiegyensúlyozottságra? Ha a párod valamit nem úgy fogalmaz meg, ahogyan te jónak látnád, akkor nem lennél vele is egy idő után "paranoiás" ahogy a közösségben? Vagy féltékeny?

Dehogynem.

Miért gondolják azt az emberek, hogy egy párkapcsolatba nem kell munkát befektetni? Miért hiszik azt, hogy a párkapcsolat csak és kizárólag a szerelmen alapszik? Két éve vagyok boldog párkapcsolatban, és szerelmesek is vagyunk egymásba, de kőkemény munka van benne, mert máshogyan csak időpocsékolás, és nem tudom kik hogy vannak ezzel, de én max 80-90 évig élek, nem örökké, hogy elpazarolhassak belőle akármennyit...

2014. márc. 3. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!