Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőnapra lehet fekete rózsát ajándékozni?
Azt figyeld lassan a nők még a virágok között is válogatósak lesznek, akármit nem vehetsz nekik lassan :)
Lassan már abból is csak a különleges meg drága lesz jó, különben nem szereted :)
Aha hát, akkor lehet csak más szín kell, majd körbe kérdezősködök, aztán ha nem jó a fekete majd lesz sötét kék,
Én is arra gondoltam hogy a fekete olyan extra, de hát mondjuk egy rózsaszín, kék, lila rózsa se mindennapi (kivétel neked 23/l te remélhetőleg kapsz majd egy feketét)
A fekete a leírton kívül még a gonosz befolyást is jelképezi. Szerintem igazán szép lehet egy olyan rózsa, ami természetesen többszínű, mint pl. ezek:
vagy egy bársonyszirmú (bár ilyennel csak piros vagy bordó színben láttam):
Szerintem ezek szépek, és különlegesen is. Ezen kívül természetesen ilyenek, nekünk olyan rózsabokrunk is van otthon, ami színátmenetes (sárga-bordó) virágot hajt, aminek a bordó része bársonyos. Szerintem inkább ilyenben gondolkodj, vagy ha mindenképp sötétet akarsz, akkor kékben, de az az elérhetetlen szerelem iránt táplált reményt jelképezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!