Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik itt rendszeres válaszolók...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik itt rendszeres válaszolók/kérdezők, azok vagy félénkek vagy perverzek vagy csúnyák vagy unatkoznak?

Figyelt kérdés
Én félénk vagyok. Ti?

2014. márc. 2. 21:19
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Én perverz.
2014. márc. 2. 21:33
 22/35 anonim ***** válasza:

csak beszólogatok

jól nézek ki és nem félek

2014. márc. 2. 21:34
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
2014. márc. 2. 21:39
 24/35 A kérdező kommentje:
:D nyau
2014. márc. 2. 21:40
 25/35 anonim ***** válasza:
Próbálok néha segíteni, kikapcsol, és remekül tereli a gondolatokat. Nem vagyok se félénk, se perverz, és bár szép se, de csúnya sem. És azt se mondanám, hogy annyira unatkoznék.
2014. márc. 2. 21:41
 26/35 anonim ***** válasza:
Én se félénk, se perverz, de még csak csúnya se vagyok. Időtöltésnek abszolút jó, még ha nem is nevetni, hanem jó szándékkal tévedek erre. Érdekelnek más emberek problémái, véleményei a világról, ésatöbbi. És ha tudok, akkor esetleg igyekszem aránylag normális és használható választ adni. Persze, vannak esetek, mikor egy IQ-bajnok feltesz egy roppant szellemes kérdést, és ha éppen olyan hangulatban vagyok, a troll énem nekem is előjön, de ez elég ritkán van. Alapvetően tényleg segíteni járok ide. És megismerni az itteni világ szemléletét :)
2014. márc. 2. 21:42
 27/35 anonim ***** válasza:
Egyik se vagyok :p
2014. márc. 2. 21:44
 28/35 anonim ***** válasza:
jó érzés másoknak segíteni ennyi az egész :D
2014. márc. 2. 21:45
 29/35 anonim ***** válasza:
Mind a 4 1x-re xD
2014. márc. 2. 21:52
 30/35 Ahol megállt az idő ***** válasza:
Unatkozom és az itteni kérdésekkel feldobom a kedvem.:)
2014. márc. 2. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!