Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti összejönnétek egy semennyire sem népszerű fiúval?
Figyelt kérdés
Nincs semmi defektem,rosszul sem nézek ki,csak régen elég csendes voltam és betagozódtam az alsóbb klikkbe.Onnan aztán nem tudtam kitörni,nem fejlődtem valami nagyot szociálisan..
Persze vannak haverjaim,szoktam néha programokra járni,és ellenségeim nincsnek,edzek,táncolok,zenélek kedves vagyok,némi humorral de egyáltalán nem vagyok egy keresett,társaság kedvence valaki akire 5-en köszönnek a folyosón,meglepetést raknak a szekrényébe stb..Csak egy szürke valaki.
Talán ha lesz barnem átnőm/bekerülök egyetemre,ez változik.
Járnátok ennyire népszerű fiúval?
18/F
2014. márc. 2. 21:08
11/11 laci911 válasza:
Ha nem leszel sportoló , vagy tehetősebb ember akkor ne is állmodzz szép nőkről , legyél igényes diplomás 150 eft kereső ember és minden nőt dugj meg soha ne házasodj meg ! Csúnya nő kinek kell , a szép nők meg megkérik árukat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!