Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 évesen ha reggel nincs kőkemény merevedésem az jelezhet valamilyen szív, keringési problémát (szűz vagyok még, nem önkielégítek, nincs és nem is volt barátnőm)?
Célszerűbb lett volna az "Egészség" kategóriában feltenni a kérdést.
Csak reggel nincs merevedésed, vagy a nap többi részében sincs?
Csak mert szex/maszturbálás nélkül nekem elég sűrűn feláll :D
Ha ennyire aggódsz, szerintem menj orvoshoz, okosabbat tud mondani, mint itt bárki is.
Nekem évek óta nincsenek reggeli merevedéseim(legalábbis felkeléskor,bár az éjszaka folyamán több is lehetett amiket nem észleltem) és orvosilag sincs semmilyen bajom se. A szerszám is megfelelően működik izgatás, vagy kósza gondolatok hatására, igaz én se élek/éltem szexuális életet.
Amit elbírok képzelni, mint ahogy nálam a te tesztoszteron szinted se üti meg azt a mércét aminél ez már kialakulna, és/vagy van merevedésed csak épp az alvás miatt nem észleled.
23/F
Harmadik vagyok.
A "minek élsz"-t úgy értettem, hogy mi a célod, mi motivál.
Talán jó lenne, ha befejeznéd az önsajnáltatást, és legalább kivernéd néha. Az elfojtás veszélyes, ezek a dolgok utat törnek maguknak, a fene tudja, mikor leszel pedofil pl.
A lelki szenvedés okozhat testi tüneteket, nyugodtan nyomd el magadban a vágyat, majd csak megöl valami betegség. Ne hidd, hogy bármit megtehetsz magaddal, hogy a test és a lélek külön van.
Ha úgysem akarsz foglalkozni a szexel, miért érdekel, hogy nem áll fel reggel?
Elnyomni meg úgysem tudod, akik megpróbálja olyan feszült, grumpyk lesz min te.
"Miért, minden férfinak van reggeli merevedése? Nem hinném főleg 24 évesen már..."
Hááát, rossz hírem van kérdező, még 55 évesen is van.
80 évesen is, igaz, akkor már csak úgy deréktájban...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!