Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, akiknek itt van párjuk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, akiknek itt van párjuk, ti hogyan öltözködtök (őszintén), hány ezer ft-os cipőtök van, hány darab (márka) 1-1 évszakra lebontva, milyen és hány darab nadrágotok és pólótok, pulcsitok van? Tehetősek vagytok, vagy kevésből kihozzátok?

Figyelt kérdés
Egyedi öltözködésetek van, vagy az a tipikus csordaöltözködés, hogy Converse cipő, csőnadrág és a tipikus nyálfiús stílus? Mi fogta meg a barátnőtöket bennetek? Kinézet, vagy jellem? Őszintén.
2014. márc. 2. 13:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Belinkelem hogy elképzelhesd, csak jobb úgy :)

Mivel most sokat fogok motorozni van egy ilyen cipőm, ezt télen is hordtam, de akarok majd venni egy nike airmax-et csak még kell hozzá pénz

[link]

Farmerokat szoktam kizárólag hordani, abból van 3, és ilyesmi egyszerű darabok

[link]

Felsőkből ezek a fajták tetszenek

[link]

Bőr dzsekim hasonló fazon, 35-ért vettem 2 éve

[link]

Nem vagyok pénzes, apránként veszek újabb darabokat, ritkán persze mivel a farmerek is tartósak tehát még 3 évig tuti nem lesz rá gondom. Egyedül ami kell az egy cipő majd, ezenkívül semmi

A barátnőmnek én udvaroltam először nem nagyon érdeklődött irántam mert nagy csajozós bunkónak gondolt, elvittem motorozni párszor, városnézésre, és akkor szeretett belém rájött hogy nem vagyok szemét és megragadt mellettem :D

21F

2014. márc. 2. 14:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Van 2 farmerom, 1 szürke és 1 kék csőgatyám.

Pólóból van pár, 4 V nyakú, 4-5 sima nyakú de azokat mostanában nem hordom, meg 2-3 ilyesmi:

[link]

[link]

Inkább ilyesmi pólókat hordok mostanában

Pullóverből nincs sok, általában nincs rajtam suliba, 2-3 szoktam cserélgetni, azok viszont drágábbak voltak.

Cipők nem igazán érdekelnek, 2 van azokat cserélgetem.

Egyik ruhám se volt valami kiemelkedően drága, pólok 2-3k, nadrág 6-7k, pulcsik 6-8k, cipő meg talán 9 volt, valami akciókor vettem a deichmannban.

2014. márc. 2. 15:11
 13/13 anonim válasza:
hosszú szárú supra cipő. retrós csőnadrág. suprapóló(jóidőben) pulcsi DC pulcsi van monster es is. kabát az mind1 de divatos legyen. kb ennyi.
2014. márc. 2. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!