Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bóknak elmegy ha ezt mondom egy lánynak: "te olyan okos/ügyes vagy h ha nem tudnám h lány vagy azt hinném egy fiúval beszélgetek" :D?
Figyelt kérdés
2014. márc. 2. 13:32
21/30 A kérdező kommentje:
Ebből lehet tudni, hogy te jófej és laza lehetsz :P
2014. máj. 3. 11:55
22/30 anonim válasza:
Ha jóban vagytok, max röhög rajta egyet, de sértésnek is veheti (nem túl szép egy lányhoz képest). Nekem részegen mondta egyik o. társam, hogy rendesebb CSÁVÓ vagyok mint a Béla... :D ja, de ő ezt nem úgy értette, hanem hogy rendes vagyok! :D Vicces volt.
23/30 anonim válasza:
Awww de aranyosan kapálóznak a csalódott, egy lánynak sem kellő fiúkák, hogy az összes nő buta. :( Nagyon beletaposott a céges bulin a jóseggű titkárnő a szaros kis önérzetetekbe, ugye? :(
24/30 anonim válasza:
Mekkora bunkóság... én értem a viccet, de ilyesmit sose mondanék egy lánynak, pláne ha még tetszik is. Pont ellenkezőleg, őt tartanám értékesebbnek.
25/30 anonim válasza:
nem. ez egy elég durva sértés...
csak azt veszi le belőle hogy hímsoviniszta p*cs vagy.
26/30 Rékcsi válasza:
Nem, ez szimplán sértő. Finomítanod kéne még ezen.
27/30 anonim válasza:
Én tudok viselkedni, nem foglak felképelni, talán még nevetek is rajta. Tudom, hogy az okos nőket nem tekintik páran nőnek, mert nem érzik mellette elég férfiasnak magukat, szóval ha a friendzone a célod, nyugodtan mondhatsz ilyeneket...
28/30 anonim válasza:
Öööö én nem örülnék neki... mert arra utal, hogy eleve azt feltételezed, hogy lány nem lehet okos. És meglepődsz, ha valaki mégis az.
29/30 anonim válasza:
Már úgyis elsütötte a "poént"...grat
30/30 anonim válasza:
Bóknak egyáltalán nem megy el, esetleg poénnak, de csak akkor, ha valakivel nagyon jó viszonyban vagy, jól ismeritek egymást.
Ezzel a hatalmas poénnal tulajdonképpen azt mondod, h okosak, ügyesek csak férfiak lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!