Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írnátok nekem néhány tanácsot, hogy hogyan lehetnék érzelmileg erősebb?
Nagyon sok rossz dolog történt már velem de ennek ellenére van, hogy egy rossz szó miatt is napokig rosszul érzem magam. Hogyan lehetnék erősebb? Önbecsülésem sincs sok :/
de változtatni szeretnék.
ugorj bele olyan élethelyzetekbe amik kényelmetlenek vagy tudod, hogy nehéz, megterhelő és normál esetben minden porcikád azt mondja, hogy jajj csak ezt ne..
ezek a szituk mind mind sikerülni fognak, de ha nem akkor maga az, hogy megmerted próbálni már siker élményt ad.
így önbizalomra fogsz szert tenni
És kit érdekel mit gondolnak Rólad mások?
Engem nagyon hidegen hagy még a szüleim véleménye is. Már a r*banctól kezdve a szánalomig mindent fejemhez vágtak (alaptalanul), de engem annyira nem érdekel, ilyenkor csak mosolygok és azt mondom az illetőnek, hogy "viszont Te egy nagyon jó ember vagy." Ha ezt mondod nekik, arra képtelenek reagálni, mert azt várják, hogy Te is szidd őket. Így meg nem fognak tovább szidni, mert akkor ők fognak rosszul kijönni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!