Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Miért álmodtam ezt?
Figyelt kérdés
Szóval a legjobb barátommal , barátnőmmel és a barátommal álmodtam akit nagyon szeretek még is olyat álmodtam hogy a legjobb barátom megölel,megpuszil és majd nem meg is csókol és emiatt összevesztem a barátommal álmomba utána barátnőmmel is mert megtudta és utána legjobb barátom megfogta a kezem és barátnőm előtt szórakozott vele féltékennyé akarta tenni és utána kaptam tőle egy olyan SMS-et hogy nagy jó volt veled ma és tudom hogy ez csak egy álom volt de mégis olyan éreztem magam akkor amikor megölelt és megpuszilt álmomba és nem tudom miért pedig én a barátomat szeretem kérlek segítsetek2014. márc. 1. 15:31
1/4 anonim válasza:
Tegyél pontokat a mondatok közé, meg vesszőket, úgy esetleg értelmezhető is lesz az irományod, mert így kábé olyan, mintha kihányták volna.
2/4 anonim válasza:
Kés> combnál vágd el az ereket> Halál > Hullaház> Temető> FŐDET RÁÁÁD
3/4 A kérdező kommentje:
Oké :)
2014. márc. 1. 15:35
4/4 anonim válasza:
Szerintem a vacsorára megevett toroskáposzta miatt álmodtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!