Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire reménytelen eset vagyok? Sosem lesz párkapcsolatom? L
Én 22 éves koromig ugyanígy voltam ezzel.Ráadásul elkezdtem rágörcsölni és depressziós lettem.
Aztán rájöttem,h ez baromira nem járható út,és úgy döntöttem,h s#arok az egészbe bele...nem fogok görcsölni ezen.És megtalált a nagy ő! :) Azóta is együtt vagyunk!
Szval fel a fejjel,ismerkedj,légy nyitott és pozitív,aztán úgyis megtalál a nagy szerelem!
Csatlakozom a képet kérők táborához... Viszont kétlem hogy küldenél...
Azt nem értem, hogy miért is kéne neked kezdeményezni és miért kell, hogy egy lánynak legyen önbizalma? Én csak ezt nem értem. Mintha 20/F-et akartál volna írni 20/L helyett. A mi dolgunk, hogy kezdeményezzünk és nem a tiétek. Nektek csak a lehetőséget kell megadni és várni.
Teljesen így voltam én is!! De ne ess bele abba a hibába, amibe én anno. Tepert utánam egy srác, aki nem is tetszett igazán, elvoltunk, randizgattunk, jó volt, de nem volt meg a plusz. De mégis összejöttem vele, h legyen már 22 évesen egy kapcsolatom végre. Kár volt. Mondjuk rossz tapasztalatot bőven szereztem és az is tapasztalat.:D
Sztem önbizalom hiány miatt van. Egy a lényeg, ha csak vársz és nem nyitsz picit, nem lesz semmi! Manapság nem fognak leszólítani az utcán vagy a buszon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!