Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem tudnék együtt lenni egy roma pasival...
Ismerek néhány rendes,tisztességes tagot,de vonzalom soha az életben nem tudna felébredni bennem irántuk!
26N
1. Biokémiailag tökéletesek! Bármilyen fém (leginkább nemes- és színesfém) a közelükben hasonló reakciót vált ki, mint a kámfor! Rendkívül rövid idő alatt gáz halmazállapotúvá válik. A romák vízzel nem igazán reakcióképesek!
2. Biológiailag rendkívül fejlettek. Néhány példány ork ill. ősemberszerű járása csak kaméleonszerű reflex, illúzió az őket körülvevő világnak; ha kell, rendkívüli gyorsaságot képesek elérni, akár “kilókkal" a hónuk alatt is.
3. Társadalmilag: mélyen elítélik az idős, védtelen, ártatlan emberek bántalmazását, megkínzását, megerőszakolását, megölését;a hasznot nem hozó, erőszakos, előre nem kigondolt bűncselekményeket, mint pl. sírok rongálása, tájházak felgyújtása, buszok dobálása, vasúti kábelek ellopása! Mély tiszteletet éreznek az életmentő emberkék iránt (tűzoltók, orvosok), a rosszindulató pletyka pl., hogy a munkáját végző tűzoltó alól ellopják a létrát, alaptalan dolog.
4. Helyük a világban, Európában: bárhová képesek beilleszkedni, fogékonyak a tanulásra, nyelvek megtanulására! Olyannyira szeretik pl. az iskolát, hogy sokuk 18 évesen még hetedikes.
5. Kultúra: csak azt hallod a zenéjükben, hogy “dirib-darab" meg “csip-csirip"? Botfülü vagy! Számtalan Nobel-díjas van közöttük; most sajnos egy név sem ugrik be, de sebaj!
azt hogy a vér nem válik vízzé
lehet akármilyen kulturált, rendes stb de előbb utóbb kivillan a foga fehérje
5-ös vagyok,kiegészíteném a válaszom.
Egyszer fényes nappal nekem jött egy cigány fószer,csak mert nem akartam ismerkedni vele.Megjegyzem normálisan utasítottam vissza.Majdnem lefújtam paprikasprayvel,de szerencsére jött a buszom és így megúsztam a dolgot!
Szval többek között innen is az ellenszenv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!