Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek/öltözködjek, hogy a 'menőbb' pasik is szóba álljanak velem?
Ápolt, normális külsőm van, igyekszem nem kilógni a sorból az öltözködésemmel, szóval se negatív se pozitívan nem térek el az átlag kortársaimtól, 23 éves vagyok; úgy öltözöm, viselkedem, ahogy mindenki más is az egyetemen
De valamiért csak a kevésbé menő pasikkal jövök ki, állnak velem szóba. Az önbizalmam sokat javult az elmúlt egy évben, de ez sem segített sajnos.
A 'menő', határozottságot, hatalmat kifejező pasik öltözködése, viselkedése számomra egyértelmű. De egy nő hogy öltözzön, viselkedjen ha tiszteletet, hatalmat (jó értelemben, hogy elismerjék)... akar kifejezni?
Öltözködés, viselkedés, megnyilvánulás és egyéb tanácsokat várok.
Besavanyodott emberek beszólásaiból köszönöm, most nem kérek ezen az oldalon.
GYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ja, hát én bme gépészen végeztem, aztán megvolt minden évfolyamnak a megélhetési krvája :D Akikhez a kis kocka doktoranduszok jártak sorba, hogy melyik háziját csinálják meg. 3 sráccal csak a tanulás miatt "járt" (tehát no sex, max kézfogás)
sztem pont a mérnök terület olyan, ahol a kockaság nélkül nem nagyon rugsz labdába. Persze lehet kisérletezgetni, hogy a nuniddal vágódsz be, de ezzel magadat minősited.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!