Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viselkedjek/öltözködjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek/öltözködjek, hogy a 'menőbb' pasik is szóba álljanak velem?

Figyelt kérdés

Ápolt, normális külsőm van, igyekszem nem kilógni a sorból az öltözködésemmel, szóval se negatív se pozitívan nem térek el az átlag kortársaimtól, 23 éves vagyok; úgy öltözöm, viselkedem, ahogy mindenki más is az egyetemen

De valamiért csak a kevésbé menő pasikkal jövök ki, állnak velem szóba. Az önbizalmam sokat javult az elmúlt egy évben, de ez sem segített sajnos.

A 'menő', határozottságot, hatalmat kifejező pasik öltözködése, viselkedése számomra egyértelmű. De egy nő hogy öltözzön, viselkedjen ha tiszteletet, hatalmat (jó értelemben, hogy elismerjék)... akar kifejezni?

Öltözködés, viselkedés, megnyilvánulás és egyéb tanácsokat várok.

Besavanyodott emberek beszólásaiból köszönöm, most nem kérek ezen az oldalon.

2014. febr. 28. 19:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

GYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ja, hát én bme gépészen végeztem, aztán megvolt minden évfolyamnak a megélhetési krvája :D Akikhez a kis kocka doktoranduszok jártak sorba, hogy melyik háziját csinálják meg. 3 sráccal csak a tanulás miatt "járt" (tehát no sex, max kézfogás)

sztem pont a mérnök terület olyan, ahol a kockaság nélkül nem nagyon rugsz labdába. Persze lehet kisérletezgetni, hogy a nuniddal vágódsz be, de ezzel magadat minősited.

2014. febr. 28. 20:36
 12/13 A kérdező kommentje:
nekem nem a tanulás a gondom, fogd már fel végre !!!!!!!!!! köszönöm, megvan a magamhoz való eszem, sőt nem az én leckémet írják mások, hanem én vagyok aki segít, ha tud, már csak azért is mert demonstrátor vagyok, mert felkérek, és elvállaltam. Szóval ne rinyálj nekema 26%-os értékeléseddel, mert semmit nem értesz, csak félremagyarázol mindent.
2014. márc. 1. 18:03
 13/13 anonim ***** válasza:
én már elvégeztem és dolgozom is, ugyhogy csak van valami alapja annak amit mondok, kösz.
2014. márc. 1. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!