Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen testalkat minden lányt taszítja?
Figyelt kérdés
magas és vékony
190/76
2014. febr. 28. 15:58
1/16 anonim válasza:
Ez most burkolt társkereső hirdetés vagy ma fordított napot tartunk és nem az alacsonyak siránkoznak?
2/16 anonim válasza:
1-nek jó a kérdése! Szóval? :)
De van olyan akinek igen, bejön.
4/16 A kérdező kommentje:
most hadd siránkozzak én is,én még rosszabb helyzetben vagyok.
2014. febr. 28. 16:02
5/16 anonim válasza:
Ez bizony burkolt társkeresés hölgyeim és uraim!
Azok, akik alacsonyak azért siránkoznak, azok, akik magasak azért. Aki sovány azért, aki kövér azért...
Nincs veled semmi gond!!!
6/16 A kérdező kommentje:
Bennem két szélsőség is előfordul és az emberek nem szeretik a szélsőségeket...miért nem lehetek egy tök átlagos ember?
2014. febr. 28. 16:04
7/16 anonim válasza:
76 kg túl vékony nem lehet.Az előbb egy 60 kg-os sírt hasonló magassággal.
8/16 A kérdező kommentje:
Pedig eszméletlen vékony vagyok.
2014. febr. 28. 16:10
9/16 anonim válasza:
Nem, én a 170-et is max kisszékkel érem el, míg a súlyom kb. annyi, mint neked a magasságod. Na, ez taszítja a lányokat.
10/16 anonim válasza:
nekem bejonnek a magas vekony fiuk, amennyiben az arca rendben van (nem anorexiasan csontos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!