Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk-Lányok! Miért van ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk-Lányok! Miért van ez nálam, vagy más nők is így vannak vele?

Figyelt kérdés

Nem tudtam, hogy írjam ki a kérdést...

Tehát: megőrülök az olyan pasikért, akik kéretik magukat és néha még hisztisek is. Akikért meg kell küzdeni és hasonlók.

De ezt más nőknél nem vettem észre, nem tudom nálam miért van ez...

Szeretem a lányosabb, feminin fiúkat/férfiakat is de amúgy mindegy, csak legyen kisugárzása, fogjon meg benne valami.

A legtöbb pasit túl unalmasnak találom, nem rossz értelemben csak nem elég izgalmasak nekem. Nagyon tudom szeretni őket is, de csak barátként. Olyan jó végre találni valakit aki kihívást jelent és aki kicsit más, mint az átlag.

Azért írtam ki a kérdést, mert barátaim szóvá tették, hogy nekem mindig milyen hisztis pasijaim vannak és hogy elképesztő, ők egy napig sem bírnák ki velük. Nem tudom én ezt szexinek és aranyosnak találom, engem abszolút nem dühít csak mosolygok rajta. Na meg néha én is szoktam hisztizni, bár ez elég ritka... Na de szóvá tették az ismerőseim pedig nekem eddig fel sem tűnt, hogy ez annyira nagyon így lenne. Nem tudom mi ezzel a probléma.

Nem értem magamat. Ezt a kérdést is ki akartam írni érthetően, de most meg alig jutnak eszembe a szavak, nem tudom mit akartam mondani. :D szóval, nektek mi a véleményetek? Már ha értettetek valamit. :)

2009. dec. 12. 06:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Számomra csak az a probléma veled,hogy egy nőnek kellene annyi önérzetének és büszkeségének lenni,hogy ne ő fusson a pasik után,hanem a pasik fussanak a nő után.

De ha neked ez így belefér,akkor nincs mit mondanom.

2009. dec. 12. 07:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezek az anyai ösztönök. Majd idővel elmúlik ez a fajta pótlási kényszer és akkor majd egy igazi férfira vágysz.
2009. dec. 12. 09:25
 3/6 anonim ***** válasza:
majd kinövöd
2009. dec. 12. 11:16
 4/6 anonim ***** válasza:

:) Izgalmak! Azok a jók! Hasonlóképp érzek, bár a hisztit nem nagyon tűröm. A "hétköznapi", uncsi pasikat hamar dobom. Teljesen normális vagy, ne aggódj. És ez így marad, míg meg nem találod az "igazit" -bár ebben nem hiszek.

Részemről iszonyatosan felizgat, ha egy pasi tudja, mit akar, és azt el is veszi... persze nem túllépve azt a bizonyos határt. :)

2009. dec. 12. 13:46
 5/6 anonim ***** válasza:
a hiszti nem vonz, de az nagyon tud tetszeni, ha egy srácnak udvarolni kell, nagyon óvatosan és finoman persze, hogy ne legyen ízléstelen... van most egy ilyen ismerősöm, és hihetetlen, hogy kelleti magát, ha tudja, hogy látom! :D bezzeg ha beszédbe elegyedünk, zavarban van és félrenéz.
2009. dec. 12. 14:57
 6/6 A kérdező kommentje:

07:53 nekem van önérzetem és büszkeségem is. Én egyszerűen csak szeretek vadászni :) nem szeretem, ha engem szednek fel jobban szeretek én dönteni. És nem érzem magam ettől rosszul.

09:25 nem tudom bennem mennyi az anyai ösztön, mert a gyerekeket se kedvelem és nem is akarok soha. De lehet akkor nálam ez van helyette... nos, majd meglátjuk.

11:16 lehet, de szerintem már nem fogom.

13:46 köszi. Én ebben az "igazi" dologban most hiszek újra. Bár nekem is felemás érzéseim vannak ezzel kapcsolatban.

14:57 :DD ilyen ismerősöm nekem is van, és már hosszú ideje "kínoz" :D imádom :)

Köszönöm a válaszokat mindenkinek.

2009. dec. 12. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!