Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Isten miért teremtet ilyen elenyészően kevés okos, szép nőt/csajt?
Több száz csajt ismerek... Szétnézek és nem tudok 10et kiemelni :(
Aki intelligens, értelmes, az 95% hogy csúnyácska. Aki szép, az 95% hogy naiv, diszkóba járó, iszákos, füstölő gyárkémény...
Most komolyan ez a két lehetőség van ? Vagy egy(jó esetben) saját ribi, vagy egy számomra nem vonzó személy ?
#9 te Isten nevét a stádra se vehetnéd
Aki megteremtett téged és minden embert örülj neki hogy Isten mindent meg bocsájt .
Menj el gyónni aztán gondolkodj el az egészen te...
Kedves #11!
Nekem nem kell gyónni, hiszen nincs kinek gyónnom... és nincs is miért...
annál inkább neked, aki azt állítja, hogy létezik egy valamilyen istenség, ennek ellenére a hangnemed olyan szintet üt meg, amit feltételezem meg kellene gyónj, az elveid szerint.
Mert ugyanilyen kevés a jóképű+kedves+okos férfi.
Ne várja el senki, amit ő nem tud nyújtani.
Na ide figigyeljetek előzők
Nem alacsonyodok le a szintetekre
Azt meg ha tudnád az a káromkodás amikor Istet szidod
Mindenkinek egyéni joga döntése ki miben hisz
De arra kérlek benneteket hogy bármilyen bajba kerültök életetek során ne Istenhez fohaszkodjatok
Mert ilyenkor az az első hogy Isten hez könyörögtök
Nem kell akkor
Itt fejeztem be veletek a beszélgetést
Amiket irtatok az eszetekhez értem garantálom nem sok van.
#10 Táborok, zenekarok, konditerem, iskola, munkahely stb. Van az 200 felett is.
#15 Én beérném egy olyan lánnyal, aki annyit tud nyújtani, mint én tudok neki.
Nem tartom magam csúnya srácnak, mindég kedves, és tisztelettudó vagyok mindenkivel, amíg ez kölcsönös, és nem ad okot az ellenkezőjére. Túl okosnak nem tartom magam, hisz nem tudok sem űrhajót, sem atombombát készíteni, de igenis értelmes intelligens embernek tartom magam.
#17 Viszont 200 lányból az csak 10, és mennyi az esély arra, hogy a között a 10 között van valaki, aki egyedülálló, és akinek te vagy az esete ? (Mert ugye huszonévesen már a legtöbb ember túl van 1-2 kapcsolaton, és egy ilyen lány nem váltogatja a pasikat...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!