Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Emiatt szánalmas vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt szánalmas vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki bejön nekem. Felvett msn-re. Eddig egyszer írt nekem ő és egyszer írtam neki én is. Nem tudom, de nagyon szeretném, h legyen közöttünk vmi. De szerintetek nem szánalmsa, h mindig nézem, h fenn van-e msn-en, és ha fenn van örülök is, de nem is mert nem ír.

És amikor lemegy msn-ről mindig úgy összerándul a szívem???

Ez szánalmas??

2009. dec. 11. 21:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
probálj meg vele beszélni közeleb kerülni hozzá és ha márt beszélgetetek kicsit bucsuzáskép puszild meg vagy ha nem jön össze kérdezd emg nem is adsz puszi t ,? és ezt többször eljátszátok ha akar valamit lépni fog.
2009. dec. 11. 21:42
 12/18 A kérdező kommentje:

csak aza baj,h egy a baráti körünk, de engem ritkán hívnak meg a saját városukba:S

Na m1

2009. dec. 11. 21:43
 13/18 anonim ***** válasza:
akkor beszélj vele msn és ismerd meg jól és utána jöhet a többi
2009. dec. 11. 21:44
 14/18 A kérdező kommentje:

jó, de írjak rá mindig én???

és mit írjak neki???

ha legalánn küldene vmi biztató jeleket...

2009. dec. 11. 21:46
 15/18 anonim ***** válasza:
hát mit irj neki hogy találkozhatnátok e meg ilyenek..
2009. dec. 11. 21:47
 16/18 anonim ***** válasza:
apám valakinek el kell kezdenie az ismerkedést. Ha te nem mered, akkor honnan fogod tudni, hogyan fog reagálni a továbbiakban? Magadért csinálod.
2009. dec. 11. 23:47
 17/18 anonim ***** válasza:

Mikor fönt van kérdezd meg tőle, hogy:

"Szia! Dugunk?"

Tuti recept ;P

2009. dec. 12. 16:46
 18/18 anonim ***** válasza:

" Ha mindannyian arra várnánk, hogy a másik ember teszi meg az első lépést, akkor mi lenne velünk? "

Tudod, ha a srác nem kezdeményez, attól Te nyugodtan megtehetnéd :D.. és lehet, hogy tetszel neki, csak ő sem mer hozzád közeledni... De ha így van, akkor legalább Te tedd meg az első lépést... ;)

2009. dec. 18. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!