Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek a hosszú, vagy a rövid haj tetszik jobban, egy lányon, vagy esetleg teljesen mindegy?
Figyelt kérdés
Hosszú hajam van sokan dicsérik, hogy milyen szép és nehogy le vágassam, de nincsen formája.Szóval csak lóg és most le szeretném akkor is vágatni rövidre,persze még nem vagyok 100%-ig biztos benne, mert azért sajnálom,de érdekelne, hogy a fiúk,hogy viszonyulnak a rövid hajhoz?2009. dec. 11. 20:58
11/20 A kérdező kommentje:
oké akkor marad a hosszú haj!!Akkor csak egy kis fazont vágatok neki:)köszi, de még lehet írni:)
2009. dec. 11. 21:14
12/20 anonim válasza:
amugy én azt szeretem ha az álam a lány vállára tehetem és oylan jó érzés tehát szeretem a haja illatát meg ugy minden
13/20 A kérdező kommentje:
akkor még is csak jó a hosszú hajam^^pedig már majdnem le vágattam:S
2009. dec. 11. 21:19
14/20 anonim válasza:
amugy nekem pl személy szerint az se jön be ha be van gumizva a lány haja : én azt szeretem ha szabad
15/20 anonim válasza:
Le ne vágasd!
Tegyél fel képet gyorsan legalább a hajadról!
Sokan megőrülnek az ilyenért... te meg eldobnád?
Természetesen a fiúk többsége nem hagy ott egy lányt, ha rövid a haja. De az igazi és az izgalmas a hosszú!
16/20 anonim válasza:
Hidd el, megbánnád. Én annak idején fogtam magam, és tüsire vágattam. Azóta növesztem vissza, most ér a hátam közepéig, de még mindig nem az igazi. A régi hajamat akarooooom! :-)
17/20 anonim válasza:
a rövid általában nem tetszik (nagyon ritka hogy mégis), a hosszú sokkal gyakrabban, de a gyengém a vállig érő egyenes szőke/szőkésbarna (semmiképp sem festett) és hozzá kék szem :) de az is lehet pl világosbarna :)
18/20 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat!még jó hogy fel tettem ezt a kérdést,mert különben már nem biztos, hogy meg lenne a hajam!:)
2009. dec. 12. 10:34
19/20 anonim válasza:
Nekem tetszik a hosszú is meg a rövid is, de valamiért azok a lányok, akiknek rövidebb haja van, azok valahogy jobban megfognak. Nem tudom miért van, de ha most elémvágódna 2 iker csaj az egyiknek hosszú másiknak rövidebb haja lenne valószínűbb hogy a rövid hajút választanám.
20/20 anonim válasza:
Kis buta,le ne vágasd csak hosszú hajú lehet a szemembe egy nő,ami minimum a hát közepig ér.Hagyd meg,télleg vétek lenne,imádom a hosszú hajú csajokat
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!