Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez durva lenne?
Figyelt kérdés
Az első csók után azt mondani, hogy "Finom volt a reggeli májkrémes kenyér?"
A lány kifelyezetten humoros, és vicces.
15/F és L
Én lennék az F :D
Trollok válaszát is várom (mert mindig csak az ellenkezője van:D)
2014. febr. 26. 16:36
1/12 anonim válasza:
Célzás, hogy fogat kellett volna mosni.
2/12 anonim válasza:
Az a baj hogy ha egy kicst is rossz hangsúllyal mondod sértő lehet de lehet hogy nem fogja érteni a viccet és összezavarodik ami megint nem jó szerintem valami mást találj ki.
3/12 anonim válasza:
Durva? Ez inkább a gagyi és a gáz kombója.
4/12 anonim válasza:
Lánynak való beszóláskén kissé sértő, de nem vészes, ha érti a viccet. Én is megjegyzem, ha a csókon megérzem a hagymát vagy káposztát. Viccnek veszik mindig. Tudják, h ilyen a természetem
5/12 anonim válasza:
mi van ma? mindenki osszekeveri a J es a LY hasznalatat? :)
kifeJezetten.
6/12 A kérdező kommentje:
Málykrémes kenyér? Jaa, nem.
2014. febr. 26. 16:49
7/12 anonim válasza:
malykremes? lya neeeeem :)
kerdezo, te legalabb nem veszed zokon a trollkodast, pozitiv! :)
8/12 anonim válasza:
Ez kicsit nonszensz, angolos poén nemde ?
9/12 anonim válasza:
Szia!:) Hat figyelj... Akarmilyen jo humora van a bnodnek lehet h ha csak elcsuszik a hangsulyod vagy kicsit gunyos a mosolyod mar sertonek talalhatja..:/ :) jo vicc igen de sztem ne az elso csok utan susd el :D Ui. Bocsi h nincs ekezet..:/ :) 15/l
10/12 anonim válasza:
Hát én is bírom a humort, de ha valaki ezt mondaná, lehet hogy többet nem keresném, vagy nem reagálnék a keresésére.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!