Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek a dolgok jelzések akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a dolgok jelzések akarnak lenni?

Figyelt kérdés

Van egy lány ismerősöm, akivel már ismerjük egymást egy ideje, barátok vagyunk. Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek a következők jelzések és szándékosan így akar jelezni, vagy csak én veszem annak.

Pl beszélgetés közben mindíg nagyon közel jön hozzám, vagy ha mondjuk ülök és mellettem áll akkor olyan közel hajol hozzám, hogy a haja és majdnem az arca is az én arcomhoz ér. Séta közeben a vállát valahogy sűrűn hozzám érinti. Ha pl az asztalomnál ülök akkor úgy ír az előttem lévő papírra, hogy a kezét az én kezemre teszi. Szóval ezek most jelek, hogy "figyeljek" rá jobban vagy egyszerűen csak baráti gesztusok? Esetleg nem is jelentenek semmit csak ilyen? Másokkal nem láttam, hogy így viselkedett volna.

2009. dec. 11. 18:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem jelek.

Ha nem randa hajts rá :)

2009. dec. 11. 18:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Ahogy az első mondja :)
2009. dec. 11. 18:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezek jelek:)

Azt várja,hogy kezdeményezz:))

Ha neked is tetszik a lány,hajrá:)

2009. dec. 11. 18:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is lépj! Esetleg, ha neked is tetszik, hívd el moziba, hogy ilyen haveri program, láttam egy jó filmet, stb... ha látod, hogy csillog a szeme, örül, akkor igen, biztos jelek voltak, és még lehet is valami... :-) Sok szerencsét, remélem, sikerül ^^:-)
2009. dec. 11. 19:06
 5/5 A kérdező kommentje:

Végülis igazatok van azt hiszem bele kell vágnom a dologba, csak nem gondoltam volna, hogy én bejövök neki, azt gondoltam ezt csak úgy hülyítés miatt csinálja :)

Sokat végülis nem veszíthetek max egy nagy pofáraesés :)

Köszi a válaszokat!

2009. dec. 11. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!